TÜRKAN SAYLAN'I KAYBETTİK

Başlatan SKYWOLF, 18 Mayıs 2009, 17:22:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sayın hiram onu söylemedi arkadaşlar dedilerki ve bunlar belgeleriyle birlikte medyada ortaya çıktı bu şahsın okulunda hatırı sayılır miktarda eski veya yeni terör suçlusunun çocuğu var ama şunuda ekliyim yine aynı belgelere göre tek bir tane şehit çocuğu yok.ve benim buna inanmamın sebebi çyd derneği buna cevap veremedi. Mesajı Paylaş

Onun bunun sözüyle düsüncesiyle bir insan hakkinda böyle kolay karar almayin, siz kendiniz inceleyin düsünün kendi fikirlerinizle yorum yapin, en azindan  söylediginiz sözü ilk önce kendinize pay bicin .

3,5 PKK iti bir araya geldimi nasil rezalet cikariyorlar hep birlikte görüyoruz.
Türkan hanimin cenazesinde böyle tipleri gördünüzmü rezalet cikaran ??

Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: kosavalı1989 - 22 Mayıs 2009, 21:24:04
sayın hiram onu söylemedi arkadaşlar dedilerki ve bunlar belgeleriyle birlikte medyada ortaya çıktı bu şahsın okulunda hatırı sayılır miktarda eski veya yeni terör suçlusunun çocuğu var ama şunuda ekliyim yine aynı belgelere göre tek bir tane şehit çocuğu yok.ve benim buna inanmamın sebebi çyd derneği buna cevap veremedi.

demek istediklerimi kosovalı gayet iyi acıklamiş herşey belgere dayanmaz  ki basında zaten var bi kac belge  gözünde görmesi lazım o kardelenlerin hepsi pkkli deil  ama uni ögrencilerinin bir cogu oyle  o kardelenleride babasının hayrına okutmuyor  o miting senin bu miting benim dolaştırıor  ve diorki kardeşim seni ben okuttum artık benimsin   ayrıca bir tane şehit cocugu bile yok aralarinda  burs verdiklerinin ama nekadar sempatizan varsa  hepsi cydden burs alior enterasan dimi.... Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz