TPAO kesin konuştu: Türkiye’de petrol var, çıkartacağız

Başlatan kosavalı1989, 19 Mayıs 2009, 18:15:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: tumucin - 20 Eylül 2023, 15:46:41
Antalya'da bahçede sondaj çalışmaları sırasında gaz çıktı

Bir çiftçinin su bulmak için bahçesinde yaptırdığı sondajda, suyun tadının farklı olduğunu fark etmesinin ardından 95 metre derinlikte gaza rastlandı.

https://www.ensonhaber.com/gundem/antalyada-sondaj-calismalari-sirasinda-gaz-cikti
Her yeri delmeliyiz, HER YERİ! Mesajı Paylaş

Yok vazgeçtim hiçbir yeri delmesinler hatta aramasınlar.

Samimi söylüyorum bir rezerv buldukça mazot ve benzin fiyatları artıyor, bulunuyor mu yoksa bulunmuyor mu bilmiyorum ama bu sonda maliyetlerini akaryakıt fiyatlarına yansıttıkları kesin

41 lira mazot mu olur 41 kere maşallah.. Mesajı Paylaş

O kadar gaz her yerde çıkıyor. Yanan su yanan taş filan her yerde var.

Bu mesela bir çeşit kömürdür turba deniyor en kalitesizinde kalitesizi ama sonuçta buda bir kömürdür. Delersen gaz çıkar ne çıkacak oradan mesela

Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Alıntı yapılan: Denizci16 - 20 Eylül 2023, 17:21:42

Samimi söylüyorum bir rezerv buldukça mazot ve benzin fiyatları artıyor, bulunuyor mu yoksa bulunmuyor mu bilmiyorum ama bu sonda maliyetlerini akaryakıt fiyatlarına yansıttıkları kesin

41 lira mazot mu olur 41 kere maşallah..

Bu konuda fikrimi aylar önce söylemiştim, mazotun şu anda olması gerektiği yer 41 lira da değil 50-55 lira bu seviyeye gelmeden düzgün bir ekonomik planlama yapamayacak bu ülke . Eğer üretimden gelen bir gelirin yoksa bir gün duvara toslayacağımız kesindi daha doğru düzgün toslamadık bile duvara biraz sürttük yüzümüz gözümüz dağıldı. Herkes yorganı ayağına göre uzatmalı miras yedi gibi yaşamanın süresi gayet kısadır, o sürenin sonuna geldik. Mesajı Paylaş

Rize'de petrol rüyası gerçek oldu! Günde 1 ton petrol denizin yüzeyine çıkıyor
Çayeli ilçesi açıklarından alınan numuneler Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'na gönderildi. Yapılan analizlerde deniz yüzeyine sızan sıvının petrol olduğu ortaya çıktı.

https://www.ensonhaber.com/gundem/rizede-petrol-ruyasi-gercek-oldu-gunde-1-ton-petrol-denizin-yuzeyine-cikiyor
Mesajı Paylaş

Ne güzel. Taaaa Osmanlı'dan  beri biliyormuş. Her gün tonlarca petrol denize sızarken ve biliniyormuşken biz yıllardır petrolde dışa bağımlı kalmışız. Þaka gibi... Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: DelKu - 22 Eylül 2023, 07:07:28
Alıntı yapılan: Denizci16 - 20 Eylül 2023, 17:21:42

41 lira mazot mu olur 41 kere maşallah..

Bu konuda fikrimi aylar önce söylemiştim, mazotun şu anda olması gerektiği yer 41 lira da değil 50-55 lira bu seviyeye gelmeden düzgün bir ekonomik planlama yapamayacak bu ülke . Eğer üretimden gelen bir gelirin yoksa bir gün duvara toslayacağımız kesindi daha doğru düzgün toslamadık bile duvara biraz sürttük yüzümüz gözümüz dağıldı. Herkes yorganı ayağına göre uzatmalı miras yedi gibi yaşamanın süresi gayet kısadır, o sürenin sonuna geldik.
Hocam onu bize değil "itibardan tasarruf olmaz"  zihniyetçilerine söylemek lazım...

Biz halk olarak mirasyedi gibi yaşamıyoruz vallahi Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 20 Aralık 2023, 14:23:40
Ne güzel. Taaaa Osmanlı'dan  beri biliyormuş. Her gün tonlarca petrol denize sızarken ve biliniyormuşken biz yıllardır petrolde dışa bağımlı kalmışız. Þaka gibi...

Türkiye'de petrol yok. Türkiye işgal edildikten sonra dört yanı petrol fışkırarak. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz