YENI NESIL TANKER UÇAĞI PROJESI

Başlatan AVCI, 06 Ocak 2014, 13:06:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

"Ambargo sebebi olabilir" dedim...

Gülecek birşey yok burada...

Þu anda F-35'i üreten şirket Lockheed Martin'e  kalsa bize 1000 tane F-35 satar. Ama satabiliyor mu? Hayır

Airbus da tabiki para kazanmak için tanker uçak satmayı teklif eder ..Peki Fransa buna hayır derse Airbus satabilir mı? Hayır...

Sonuçta siz Airbus'ın değil Almanya-Fransa'nın tutumuna bakın... Ambargo olmazsa mükemmel olur ama garantisi var mı? Mesajı Paylaş

Sn Serkan haklısınız. fransa olmasa bu uçağı alacağımız garanti olurda fransa bir engel koyar sürekli. Mesajı Paylaş

]

Modernizasyon mu yoksa bakım için mi giddi ? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: mavi1991 - 02 Şubat 2022, 13:27:39
Modernizasyon mu yoksa bakım için mi giddi ?
Modernizasyon. Daha geçen Eylül bir tanesi dönmüştü tam bir revizyon ve modernizasyondan geçerek. ABD'nin kullandığı Block-45 modeli ayarına getiriliyor bizim uçaklarda. Dijital aviyonikler ile donatılıyor uçak ve bilhassa kokpit. Mesajı Paylaş

Yeni tanker uçak alımına (A-330 MRTT  veya Boeing KC-46 Pegasus ) karar verildi mi? Yoksa  bu modernizasyonla bu alımlar rafa mı kalktı? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan1976 - 02 Şubat 2022, 20:21:32
Yeni tanker uçak alımına (A-330 MRTT  veya Boeing KC-46 Pegasus ) karar verildi mi? Yoksa  bu modernizasyonla bu alımlar rafa mı kalktı?

THY'nin elindeki A330'ların TSK envanterine alınıp MRTT modeline çevirilmesi düşünülüyordu. Ben de yeni alınacağını düşünmüyorum. KC-46'yı da ABD vermez zaten. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: fırtına06 - 02 Şubat 2022, 20:26:38
Alıntı yapılan: serkan1976 - 02 Şubat 2022, 20:21:32
Yeni tanker uçak alımına (A-330 MRTT  veya Boeing KC-46 Pegasus ) karar verildi mi? Yoksa  bu modernizasyonla bu alımlar rafa mı kalktı?

THY'nin elindeki A330'ların TSK envanterine alınıp MRTT modeline çevirilmesi düşünülüyordu. Ben de yeni alınacağını düşünmüyorum. KC-46'yı da ABD vermez zaten.

Evet doğru. Bu minvalde THY'nin elindeki 14 adet A330'dan en az mil yapmış 7 adedi seçilip İspanya'da ilk uçağın tanker transformasyonu yapılacak, bilahare diğer uçakların değişimi, İspanya'dan alınacak tasarım ve çizim yardımı ile Türkiye'de yapılacaktı. Bu iş başladı mı belli değil.

https://www.defenceturkey.com/en/content/turaf-to-replace-kc-135r-stratotankers-with-a330-mrtt-aircraft-4604 Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz