Rusya-Ukrayna Kırım Krizi

Başlatan Attila, 28 Şubat 2014, 08:04:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Esrar vs uyuşturucu desen anlarım da %34 eroin biraz fazla olmuş. Mesela çoğunluğu C4 çiğneyerek kafa yapıyormuş... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: mehmet05 - 09 Kasım 2024, 01:47:14
Esrar vs uyuşturucu desen anlarım da %34 eroin biraz fazla olmuş. Mesela çoğunluğu C4 çiğneyerek kafa yapıyormuş...

Abarti değil bu ABD askerlerin Vietnam savaşında eroin bağımlılığı. Eroinden başka da uyuşturucu maddeler vardı, 43% askerleri uyuşturucu kullanıyordu, neredeyse ordusunun yarısı çöplüktü.

Robins' studies found high rates of heroin use (34%) and symptoms of heroin dependence (20%) among US soldiers while serving in Vietnam.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/27650054/#:~:text=Robins'%20studies%20found%20high%20rates,the%20drug%20after%20their%20return. Mesajı Paylaş

http://youtu.be/5Y75yzvtL98?si=CKCgS0Gxq26LsNqS
Bu yerli olan

http://youtu.be/w0wlTIr-t6E?si=3XwHTPM7E6vxUhaP

Buda yabancı olan

K.Kore ile Ukrayna askerleri ilk karşılaşmalarını yaşamışlar,krusk'ta önhatlarda 11 bin civarında k.Kore askeri varmış. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: marmara - 06 Ekim 2024, 00:10:26
Alıntı yapılan: Bogü Alp - 04 Ekim 2024, 18:48:27
Zahmet edip 6000 litrelik bombaya takmışlar.

Litremi? Bunula hacim ölçülür ağırlık değil.
Sanırım libre demek istediniz ama Rus ölçüm biriminde İngiliz pound emperyal birimi kullanılmıyor, gram/kg/ton birimi kullanılır.

FAB-1500 -------> 1525kg------> 3362lb
FAB-3000--------> 3067kg------->6757lb

Alıntı yapılan: Bogü Alp - 05 Ekim 2024, 01:14:51
Abartıyorsunuz bahsettiğiniz bombanın tek özelliği 6000 libre tnt taşıması haric baska bir özelliği yok.

Ben abartmadım ama siz abartmışsınız, anlamadığınız konulara niye giriyorsunuz, bilmiyorsanız forumu sadece takip edin öğrenin, her şeyi biliyormuş gibi ve birisinin hatasını aramaya çalışmayın, bilmemek suç değil.

FAB-3000 ------->1387kg/3000lb TNT taşıyor. 

Ulkenin cumhurbaskaninin etnik kökenini one surup mahallerin yıkıldığı sivil insanlarin öldüğü  bu saldırılar da.hard core terbiyesizce bir kelime kullanmanız ahlak dışı.
Bende Türk ordusunda askerlik yaptım. Gün yüzüne çıkmamış küfürler bilirim amma buraya yakışmaz.

İngilizce seviyeniz ne durumda bilmiyorum ama orta seviyede bile olsaydı bunu yazmazdınız. Belli ki aklınız başka taraflarda, daha doğrusu sadece o tarafta olduğu için bu kelime sizi oraya yönlendirmiş.
Hardcore kelimesi - müzik ve dövüş sanatında yoğun kullanılır. Ayrıca bu kelimeyi günlük hayatımızda etkin, yırtıcı anlamında da kullanılmakta.

Yıkılan şehri sivil ahali çoktan terketmişti ve cephe hattındaydı, Yahudi rejimi ordusu karşı saldırıya geçmeye çalışınca Rus uçakları kenti dümdüz etti. Þehir içi savaşı olmayacak çünkü fiilen haritadan silindi.

Rus//Sovyet güzellemesi yapmak için özellikle attığınız diğer konulara özellikle girmeyeceğim.

Lütfen girin, tüm forum ahalisi eğitim seviyenizin nerede olduğunu öğrensinler.
İs güçten ötürü cevap veremedim. Gece 11 12lere kadar çalıştığım oluyor. Neyin ne olduğunu ortada sizin propagandalarınıza cevap verip kendimi salak yerine koymayacağim. Siz insanlari salak yerine koyduğunuzu sanabilirsiniz orası ayri.

Vakti zamaninda savunma sanayi forumlarını fetullahcı ona paralel yorum yapan uyelerden ötürü terk etmistim. Þimdi de siz vesile oldunuz.

Sn. Skywolf forum da bu tip tartışmaların cezasının suresiz banlanmaya kadar gideceği konusunda uyarmıştı. Gereğinin yapılmasını istiyorum yüz göz olmadan banlanırsam herkes için hayırlısı olur.(karşılıklı atışma hakaret kufur sonrası mahkeme dava vs) Mesajı Paylaş
Þehit Piyade Yarbay İlker Çelikcan. Saygı ve Rahmetle.

Alıntı yapılan: Bogü Alp - 09 Kasım 2024, 19:18:05
İs güçten ötürü cevap veremedim. Gece 11 12lere kadar çalıştığım oluyor. Neyin ne olduğunu ortada sizin propagandalarınıza cevap verip kendimi salak yerine koymayacağim. Siz insanlari salak yerine koyduğunuzu sanabilirsiniz orası ayri.

Vakti zamaninda savunma sanayi forumlarını fetullahcı ona paralel yorum yapan uyelerden ötürü terk etmistim. Þimdi de siz vesile oldunuz.

Sn. Skywolf forum da bu tip tartışmaların cezasının suresiz banlanmaya kadar gideceği konusunda uyarmıştı. Gereğinin yapılmasını istiyorum yüz göz olmadan banlanırsam herkes için hayırlısı olur.(karşılıklı atışma hakaret kufur sonrası mahkeme dava vs)

Tartışmayı kişisel konulara çeken ve başlatan sizsiniz, sonra mahkeme, süresiz banlanma vs ile tehdit mi ediyorsunuz.
Forumda herkes birbirini az çok tanıyor, birisi gelip şunu banla, bunu mahkemeye verelim demekle olmuyor bu işler.

Herkes çalışıyor, gündüz gece demeden ben de çalışıyorum. Bildiğiniz bir şeyler varsa lütfen paylaşın, kişisel tartışmalara yol açmadan inceleriz. İnternet ortamında yaşıyoruz, propagandayı kimse yemez.

Önce iğneyi kendine batır, sonra cuvaldızı başkasına. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Denizci16 - 09 Kasım 2024, 18:33:58
http://youtu.be/4siqQRVB-tM?si=RIFRIXG6dR-SvIFd

Sn.Marmara sana güzel haberler vereyim

"En kötü barış, en haklı savaştan daha iyidir" Roma senatörü Cicero.

Ukrayna bunu daha fazla toprak kaybetmeden de İstanbul'da barış antlaşmasınız imzalayabilirdi. Putin'in yaptığı hatanın üzerine Yahudi Zelenski yağ sürdü. Rusya'ya ekonomik baskı, yaptırım uygulanacak ve sonra batının yardımıyla karşı saldırıya geçerek ayı ağır yenilgiye maruz kalacaktı. Yahudi yavrusuna iletilen mesaj buydu ve uyguladı, olmayınca barışçıl olmaya mı başladılar.  Putin daha dün tekrarladı, İstanbul görüşmüleri devam ettirilerek barışa hazırız dedi. Kısacası savaş Türkiye'de imzalanacak görüşmelerle sonlandırılacak.

Kazanan taraf Rusya olduğuna göre ana şartları belli.
- 4 oblast Zaporojya, Donetsk, Luhansk ve Herson tamamen Rusya'ya devredilecek. Kırım zaten ayının elinde kalacak.
- Ukrayna tamamen tarafsız ülke olacak, batı ve doğu buna garantör bir şekilde imza atacak. AB ve NATO'ya üye olmayacak.
- Rus dili resmi dil olacak.
- Ukrayna ordusu silahlandırılacak ve ordu sayısı sınırlı belli bir sayını üzerinde olmayacak.

Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: marmara - 09 Kasım 2024, 19:58:12
Alıntı yapılan: Denizci16 - 09 Kasım 2024, 18:33:58
http://youtu.be/4siqQRVB-tM?si=RIFRIXG6dR-SvIFd

Sn.Marmara sana güzel haberler vereyim

"En kötü barış, en haklı savaştan daha iyidir" Roma senatörü Cicero.

Ukrayna bunu daha fazla toprak kaybetmeden de İstanbul'da barış antlaşmasınız imzalayabilirdi. Putin'in yaptığı hatanın üzerine Yahudi Zelenski yağ sürdü. Rusya'ya ekonomik baskı, yaptırım uygulanacak ve sonra batının yardımıyla karşı saldırıya geçerek ayı ağır yenilgiye maruz kalacaktı. Yahudi yavrusuna iletilen mesaj buydu ve uyguladı, olmayınca barışçıl olmaya mı başladılar.  Putin daha dün tekrarladı, İstanbul görüşmüleri devam ettirilerek barışa hazırız dedi. Kısacası savaş Türkiye'de imzalanacak görüşmelerle sonlandırılacak.

Kazanan taraf Rusya olduğuna göre ana şartları belli.
- 4 oblast Zaporojya, Donetsk, Luhansk ve Herson tamamen Rusya'ya devredilecek. Kırım zaten ayının elinde kalacak.
- Ukrayna tamamen tarafsız ülke olacak, batı ve doğu buna garantör bir şekilde imza atacak. AB ve NATO'ya üye olmayacak.
- Rus dili resmi dil olacak.
- Ukrayna ordusu silahlandırılacak ve ordu sayısı sınırlı belli bir sayını üzerinde olmayacak.

Senin kafan iyi galiba...Böyle antlaşmamı olur? Bu dediğin yerler Rusların olduğu an Ukrayna NATO ülkesi olur... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan1976 - 09 Kasım 2024, 20:44:05

Senin kafan iyi galiba...Böyle antlaşmamı olur? Bu dediğin yerler Rusların olduğu an Ukrayna NATO ülkesi olur...

Hem de çok iyi...
Batı dünden razı zaten, Zelenski halkının önünde hain Yahudi olmamak için blöf yapıyor.
Toprak bütünlüğü olmayan hele Rusya'ya toprak parçasını kaptırmış ülke hiç bir zaman NATO üyesi olamaz, en başta ABD ve Almanya karşı buna. Kimse Ukrayna uğruna Rusya ile savaşırım, tepeme nükleer balistik füzeleri gelsin ayının ölümünü izlerken ben de ölürüm demez.

Sen ölürmüsün Ukrayna uğruna... Mesajı Paylaş

Bu dediklerinize ne kadar uyulur orasını bilemem

Ama bu saydığınız şartlar barış anlaşmasından çok esaret anlaşması

Mantıklı olan sadece ilk dediğiniz yerlerin Rusya'ya bırakılması, çünkü Rusya bu topraklar için kan döktü ve bedel ödedi

Ama Ukrayna'ya AB ye ve NATO ya girme demek Ukrayna'nın bağımsızlığını tanımıyorum demektir

Ana dil Rusça zorunlu demek seni işgal ettim demektir.

Ordusunu sınırlandıracaksın demek,içişlerine karışacağım demektir.

Bu şartlarda barış olur mu bilmem ama bunu imzalayan Ukrayna bu barışı kendini topladığında yada yetirince güce ulaştığı zaman bozacaktır. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz