Rusya-Ukrayna Kırım Krizi

Başlatan Attila, 28 Şubat 2014, 08:04:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sn.Marmara sanırım güzel haber Rusya için, anlaşılan bu yardımın durdurulması Trump'ın Rusya-Ukrayna savaşını durduracağım sözüyle örtüşüyor.

Galiba sözünü tutacak

AB ne yapacak yada İngiltere merak konusu... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: ugurkarakaya25 - 26 Ocak 2025, 21:34:11trump ilk başkanlığı döneminde de ab yi rusyaya fazla yaklaşmak ve savunma harcamalarını arttırmamak ile suçluyordu. kendince haklı tabii bedavaya koruma hizmeti neden versin abd ab ye. % 2 lik nato harcama hedefini %5 olarak revize etti adamlar.

Amerika bu hareketleri ile aslında kendi yıkılışını hızlandırıyor eskiden askeri koruma finansal yardımlar sebebi ile gıkını çıkartmayan ülkeler bu destekler kesilince önce abd ye baş kaldırmaya başlayacaklar sonra örtülü ekonomik ambargolar sonra finansal ambargolar derken doların değeri abd nin itibarı düşecek sonrada iç savaş başlayacak ben seni geçindiriyorum kavgası derken kopmalar başlayacak.

Amerikanın küresel itibarı önce askeri koruma şemsiyesi 2.side ekonomik destek paketleridir bunlar olmayınca abd bir hiçi temsil eder.... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Denizci16 - 27 Ocak 2025, 01:52:34Sn.Marmara sanırım güzel haber Rusya için, anlaşılan bu yardımın durdurulması Trump'ın Rusya-Ukrayna savaşını durduracağım sözüyle örtüşüyor.

Galiba sözünü tutacak

AB ne yapacak yada İngiltere merak konusu...

USAİD tarafından gelen yardımlar kesildi, savaşın başından itibaren yaklaşık 30 milyar dolar yardım gelmiş. En çok FMS tarafından gelen hibeler var, kısacası yaklaşık 20% yardımlar kesildi diyebiliriz. Mesajı Paylaş

Bu iş Transdinyester, Güney Osetya, Abhazya gibi dondurulup, Rusyanin her istediği zaman temcit pilavı gibi isitacagi bir duruma dönebilir...

Karabağda olduğu gibi etkisiz bir Minsk grubu benzeri birşey de kurarlarsa hadi bakalim bir 30 sene daha dinleriz...

Savaşı durdurmak derken barış antlasmasi  mi ateşkes mi onu düşünmek lazim...

Teknik olarak K. Kore ve G. Kore halen savaşta yani dediklerim çok uçuk şeyler değil..
Mesajı Paylaş
What is steel compared to the hand that wields it?

Ukrayna yolsuzlukla mücadele bürosu savunma bakanı Rustem Umerov'a karşı dava açmış, 3-6 sene arası hapis cezası verilebicekmiş.
Biden döneminde atanan adamlara karşı Yahudi oğlan hemen mücadele başlattı, Trump karşısında sadık olduğunu ispat etmek için. Eski devlet başkanı Petro Poroşenko hapis cezası alabilir, malum o da Biden'in oğlu ile flört ediyordu zamanında. Mesajı Paylaş

New-York Times ve  The Washington Post haberine göre, ABD FMS(yabancı ülkelere askeri satışlar) gelen Ukrayna'ya tüm askeri yardımları durdurmuş. Bu sefer Ukrayna b.ku yedi, Avrupa ancak 10% karşılayabilir gelen askeri yardımların.  Daha önce USAİD tarafından gelen yardımları kesmişti.

ABD senelerdir büyük hata yapıyor, Vietnam'da veya Afganistan'da ne işi var dı. Trump'cım en doğru kararı aldı, Kanada ve Grönlandı yutarak dünyanın über süper ülkesi yapacak, yan komşusunun mis gibi toprakları var iken tropik ormanlarda veya dağın tepesinde savaşmanın anlamı yok.

Argo kelimesi kullandım ve herkesten özür dilerim. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: marmara - 29 Ocak 2025, 19:13:11New-York Times ve  The Washington Post haberine göre, ABD FMS(yabancı ülkelere askeri satışlar) gelen Ukrayna'ya tüm askeri yardımları durdurmuş. Bu sefer Ukrayna b.ku yedi, Avrupa ancak 10% karşılayabilir gelen askeri yardımların.  Daha önce USAİD tarafından gelen yardımları kesmişti.

ABD senelerdir büyük hata yapıyor, Vietnam'da veya Afganistan'da ne işi var dı. Trump'cım en doğru kararı aldı, Kanada ve Grönlandı yutarak dünyanın über süper ülkesi yapacak, yan komşusunun mis gibi toprakları var iken tropik ormanlarda veya dağın tepesinde savaşmanın anlamı yok.

Argo kelimesi kullandım ve herkesten özür dilerim.

Ben de ABD ve İsrail'in İsrail'deki Patriot sistemlerini Ukrayna'ya göndereceği haberini aldım ... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan1976 - 29 Ocak 2025, 19:58:54Ben de ABD ve İsrail'in İsrail'deki Patriot sistemlerini Ukrayna'ya göndereceği haberini aldım ...

Haberin asıl kaynağı Yahudi Axor.
Geçen sene İsrail Nisan ayında emekli edilmiş 90 adet Patriot MİM-104 füzelerini bu hafta Ukrayna'ya göndermiş. Onlar İsrail'e ait füzeler, ABD sadece arabulcu oldu, FMS ile alakası yok.

Zorla güzellik olmaz, Yahudi oğlan Ukrayna'yı kurtaramaz.  Mesajı Paylaş

Hayatta yapmaz İsrail böyle bir taraf olma işini. İsrail dünyanın en ödlek devletidir ruhlarına sinmiş genlerine işlemiş daha atamadıkları uyumlu olma azınlık psikolojisi vardır ödleri kopar birilerini kızdırmaktan. 

Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz