Rusya-Ukrayna Kırım Krizi

Başlatan Attila, 28 Şubat 2014, 08:04:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Zelenski'den Putin'e net mesaj: Bazı adımlar atmaya hazırım, savaşı sonlandırabiliriz

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşme talebini yineleyerek, böyle bir durumda savaşın sona ereceğini savundu.

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırıları 14'üncü gününde devam ederken, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Alman basınına konuştu. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşme talebini yineleyen Zelenskiy, "Her müzakere amacımda Rusya ile savaşı bitirmek var ve ben bazı adımlar atmaya hazırım. Uzlaşma elbette olmalı ama bu ülkeme ihanet çizgisinde olmamalı. Ayrıca karşı tarafta buna hazır olmalı. Bu durumdan ancak bu şekilde çıkabiliriz. Ayrıntıları henüz konuşamayız. Başkanlar arasında henüz doğrudan bir temasımız olmadı. Ancak başkanlar düzeyindeki görüşmelerden sonra bu savaşı sonlandırabiliriz" dedi.

Daha önce Rusya'nın öne sürdüğü Donbass'taki Donetsk ve Luhansk'ın bağımsızlığının tanınması ve Kırım'ın Rus topraklarında görülmesinin kabulü gibi şartlar hakkında konuşan Zelenskiy, "Bunlar benim verebileceğim kararlar değil" ifadelerini kullandı.

AVRUPA'YA 'PUTİN'İ MÜZAKERE MASASINA OTURTUN' ÇAĞRISI

Savaşın durması için Avrupa'nın Rusya'ya müzakere masasına oturmasına yönelik baskı yapması gerektiğini savunan Zelenskiy, "Avrupalılar! Ukraynalılara neler olduğunu görmediğini söyleyemezsin. Mariupol'a ne oldu? Avrupalılar Rusya'ya yönelik yaptırımları sıkılaştırmalı ki artık bu soykırımı sürdürme fırsatına sahip olmasın. Avrupalılar, müzakere masasına oturması ve bu acımasız savaşı sona erdirmesi için Rusya'ya baskı yapmalıdır. Hava sahasını kapatmaları için batılı liderleri cesaretlendirmeliyiz ki işgalin ilk gününde yapması gereken şeyi şimdi yapmaları için" ifadelerini kullandı.

Zelenskiy açıklamalarının sonunda 3 insani koridordan toplamda 35 kişinin tahliye edildiğini yarın 6 insani koridordan tahliyelere devam edileceğini aktardı.

https://www.hurriyet.com.tr/dunya/zelenskiden-yumusama-sinyali-bazi-adimlar-atmaya-hazirim-42019443 Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: DoganTuran - 10 Mart 2022, 02:47:31
Oda olası ancak bu adımlar başkaca şeylerin hazırlığı da olabilir.

Atacağı "adımı" söyleyeyim. Þehirlerdeki sivilleri defedince kimyasal silahla saldıracak Putink.

Ha bu arada, Altay'ı acil proje sınıfında saymadım dikkat ederseniz. AKKOR acil ve öncelikli projedir ama Altay değildir. Mesajı Paylaş

Aha tarihin son  tanka karşı tank savaşı. Başka da yok! >> https://twitter.com/i/status/1501189808235892744 Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Sahte haber ve görüntü, hatta videosu vardı. 3-4 gün önce servis edilmişti.

Ek; Ankara çok yoğun, Aliyev geldi, Almanya, Yunanistan, İtalya, Libya ve Macaristan 1 haftada şimdilik gelecek olanlar. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: DoganTuran - 10 Mart 2022, 13:50:34

Ek; Ankara çok yoğun, Aliyev geldi, Almanya, Yunanistan, İtalya, Libya ve Macaristan 1 haftada şimdilik gelecek olanlar.

Özellikle Alamanya ve Yunanistan için diyorum ki: Gelsinler gelsinler. Kalleşlikle bir şey elde edemeyeceklerini Putink onlara zor yoldan öğretir işte beele! Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: merzifonlu - 10 Mart 2022, 09:35:54
Alıntı yapılan: DoganTuran - 10 Mart 2022, 02:47:31
Oda olası ancak bu adımlar başkaca şeylerin hazırlığı da olabilir.

Atacağı "adımı" söyleyeyim. Þehirlerdeki sivilleri defedince kimyasal silahla saldıracak Putink.

Ha bu arada, Altay'ı acil proje sınıfında saymadım dikkat ederseniz. AKKOR acil ve öncelikli projedir ama Altay değildir.
+1
Her iki konuda da hemfikirim sizinle. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: merzifonlu - 10 Mart 2022, 15:06:45
Alıntı yapılan: DoganTuran - 10 Mart 2022, 13:50:34

Ek; Ankara çok yoğun, Aliyev geldi, Almanya, Yunanistan, İtalya, Libya ve Macaristan 1 haftada şimdilik gelecek olanlar.

Özellikle Alamanya ve Yunanistan için diyorum ki: Gelsinler gelsinler. Kalleşlikle bir şey elde edemeyeceklerini Putink onlara zor yoldan öğretir işte beele!

++++++111111 Mesajı Paylaş

Gelsinler gelsinler de insallah pazarliklarla elimzi yuksekten acariz, ucuza gitmeyiz :) Mesajı Paylaş
What is steel compared to the hand that wields it?

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz