Rusya-Ukrayna Kırım Krizi

Başlatan Attila, 28 Şubat 2014, 08:04:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kusura bakmasın kimse bizimde eğer gerçekleri konuşmak istiyorsak yada işinize geliyorsa bu ülkede yani bizim ülkemizde savaşan yada savaşmak isteyen insan bulamayacak tıpkı Ukrayna gibi parası olan ülkeden kaçacak yada rüşvet ve torpil sağlayarak öncepheye gitmeyecek,kaçacak,teslim olacak vesaire.

Ne zaman Askerlik bedelli oldu , vatanseverlik bitti nokta.

Kimse ben enayimiyim ben niye gideyim diyor. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: putty - 16 Ekim 2024, 11:36:33
Bu da paragraf olsun sonra kızıyor bazıları

Bu cümledeki "da" ayrı yazılır.  ;) Merd-i Kıpti olmak istemiyorsanız @putty, naçizane fikrimce şu çok basit 3 kurala uymalısınız. (Siz yine bildiğiniz gibi yazın ama editörlük işini ChatGPT'ye yaptırın. Öylesi sizin tarzınıza daha yakışır.)

i) Noktalama işaretlerini kullanın.
ii) Her paragraf sadece ve sadece 1 (bir) fikir/yargı/iddia içersin.
iii) Mümkünse bir mesajda üç paragrafı geçmeyin.

İfade gücünüz sıradışı, gerçekten takdir ediyorum bunu. Ama ifadelerinizi karman çorman ve imlasız yazınca, yap-boz bilmecesine dönüyorlar. Ve bu forumdaki çoğu birey sizin kadar bilmece çözme becerisine sahip değil. Merhamet gösterin onlara! Mesajı Paylaş

Arkadaşlar biz forumda karşılıkla konuşuyoruz teknik olarak aslında. Konuşmayı yazıya dökme şekline deşifre etme denir benim yazdığım gibi olur. Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Alıntı yapılan: putty - 16 Ekim 2024, 16:37:26
Arkadaşlar biz forumda karşılıkla konuşuyoruz teknik olarak aslında. Konuşmayı yazıya dökme şekline deşifre etme denir benim yazdığım gibi olur.

Bu yönteme sudan kuru çıkma denir  ;D Mesajı Paylaş

Avustralya hizmet dışına çıkardığı 49 adet M1A1 Abrams tanklarını Ukrayna'ya hibe edecekmiş ve ABD'den izin çıkmış bu tankları 3.ülkeye vermek için.
https://www.news.com.au/national/politics/australia-sending-dozens-of-battle-tanks-to-ukraine/news-story/930984bfdb67ceb42bf1dc1c450b51ca

Yerini modernize edilmiş M1A2 SEP V3 ile dolduracaklar.

Piyasada tank kıtlığı var, Avrupa'nın 4 büyük ülkesinde İngiltere, Almanya, İtalya ve Fransa'da faal olarak görevde olan her birinde 200-300 arası tankı var.

Savaş devam ederse, Yunana ve Türklere her ülke de eşit sayıda eski tanklarını Ukrayna'ya versinler, AB/ABD parasını verirler diyecekler. Her ülke 200-300 adet arası Leo 1A5, M48/60 gibi eskilerini gönderir.

Mesajı Paylaş

Olaf Scholz: Ukrayna'da barış için Putin ile görüşmeye hazırım...

Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: marmara - 16 Ekim 2024, 17:23:57
Avustralya hizmet dışına çıkardığı 49 adet M1A1 Abrams tanklarını Ukrayna'ya hibe edecekmiş ve ABD'den izin çıkmış bu tankları 3.ülkeye vermek için.
Her ülke 200-300 adet arası Leo 1A5, M48/60 gibi eskilerini gönderir.

Eskileri değil çöplerini demek daha doğru,
bu arada Marcus Porcius Cato nakaratı gibi bazılarının düşüncesinin aksine bu tarz tankların savaş tarihindeki devirleri bitti en geç 1-2 ay sonra bunlar da imha, zorlamanın alemi yok Mesajı Paylaş

Geçen tuzak bir soru sordum Tank,zma,zpat olmadan bir ülkeyi nasıl işgal edersiniz diye?

Sağolsun sn.merzifonlu biraz lapinleme ben işgal ederim dedi...kendisine elindeki piyadelerin düşman topçu roketi,havan ve obüs atıslarına çok rahat yakalandığını ve kevgire döneceğini hatırlatınca beni laf anlamakla suçlamıstı halbuki düşünse bu forumda kimse sadece piyade ile düşman ülkesini elegeçiremezken ben nasıl ele geçirebilirim öyle saçma şey olur mu diye düşünse cevabı öyle Bir şey olmuyacağını bulacaktı

Peki sn delku tank çöp ise zma da çöp ,zpt de çöp ttza da çöp hatta mrap da çöp hepsine gerektimi tanksavar kullanılır.

Buyrun hiçbir mekanize birliği kullanmadan bir ülkeye işgal etme piyadeyi düşma ateşinden koruma aynı şekil düşman ateşinde kaçırma gibi görevlerini nasıl yapacaksınız?

Bir güzel sizden veya başka bir üyeden alayım

Nasıl 5. Nesil uçaklar çıktı diye 4. Nesil Uçaklar uçuştan çekilmiyorsa aynı şekil tanksavarlar çıktı diye tanklar savaş alanından çekilmiyor Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: DelKu - 16 Ekim 2024, 18:04:21

Eskileri değil çöplerini demek daha doğru,
bu arada Marcus Porcius Cato nakaratı gibi bazılarının düşüncesinin aksine bu tarz tankların savaş tarihindeki devirleri bitti en geç 1-2 ay sonra bunlar da imha, zorlamanın alemi yok

M1A1 Abrams çöpmü?

Millet hala Leo 1A3, M48 Patton tanklarını envanterinde tutuyor, Abramsı çöp diyor. Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş...

Mesajı Paylaş

Sorun tanksavarlardan başka birşeylerin sahneye çıkmış olması,
artık savaş sahnesinde başka birşeyleri konuşuyoruz ve daha henüz puttynin canavarları da arz-ı endam eylemediler, bir de onlar ortaya döküldüklerinde hareket eden herşey hedef haline gelecek .
Geçenlerde bir amerikan özel kuvvet üyesinin konuşması vardı ben bugüne kadar kafamı kaldırıp gökyüzünü kollayarak hareket ettiğimi hatırlamıyorum diyordu, puttynin yapay zeka destekli canavarları da geldiklerinde kimse deliklerden çıkmayacak hale gelecek bunlar ön orta ve arka bölgeyi temizleyecekler ülkeler yürüyerek işgal edilecek.

Çöp olarak bu ülkelerin elindeki demode tankları söylemiştim ama gıcır yenileri de çok uzaklara ulaşabilecek gibi gelmiyor bana

Ağır , şişko , hantal tankların devir bitti. Başka bir çağ başlıyor , eski zırhlı şövalyelerin romantizmini yaşamaya çalışmak beyhude.

Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz