Milli AESA uçak üstü radar projesi

Başlatan AVCI, 19 Mart 2014, 20:28:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Murad AESA radarı uçmaya hazırlanıyor-muş. Aselsan Genel Müdürü Murat Akyol öyle dedi. Uçmaktan kasıt nedir, onu anlayamadım yalnız. Test-bed uçağına dönüştürülmüş iş jetinde uçmak ayrı, özgürleşmiş F-16 blok 30'da uçmak ayrı...

Bir şu radar ve bir de TF-10000 motoru beni stres küpü yaptı, yeminle! Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Merzifonlu - 12 Ocak 2024, 18:57:23
Murad AESA radarı uçmaya hazırlanıyor-muş. Aselsan Genel Müdürü Murat Akyol öyle dedi. Uçmaktan kasıt nedir, onu anlayamadım yalnız. Test-bed uçağına dönüştürülmüş iş jetinde uçmak ayrı, özgürleşmiş F-16 blok 30'da uçmak ayrı...

Bir şu radar ve bir de TF-10000 motoru beni stres küpü yaptı, yeminle!

Mesajı Paylaş

İçim şişti yemin ediyorum bu radarın haberlerinden artık. Takınca deneyince söylesinler artık bize bu AESA dan deneyene kadar bahsetmesinler lütfen Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Sayın serkan1976 seni Aselsan'ın, sayın putty'i de TEİ'nin başına getirsek hemen hallederler TF10000'le Murad AESA işini herhalde nasılsa bu işler kolay hallolacak işler.... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: fırtına06 - 12 Ocak 2024, 21:23:47
Sayın serkan1976 seni Aselsan'ın, sayın putty'i de TEİ'nin başına getirsek hemen hallederler TF10000'le Murad AESA işini herhalde nasılsa bu işler kolay hallolacak işler....

Fırtına bey haksızlık ediyorsunuz TEİ'nin başına geçecek isim belli; aydındurmus Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: AlicanAli__ - 12 Ocak 2024, 21:40:24
Sayın serkan1976 seni Aselsan'ın, sayın putty'i de TEİ'nin başına getirsek hemen hallederler TF10000'le Murad AESA işini herhalde nasılsa bu işler kolay hallolacak işler....

Fırtına bey haksızlık ediyorsunuz TEİ'nin başına geçecek isim belli; aydındurmus

Doğru aydın beyin çılgın fikirleriyle biz Mars'a varır galaksiyi keşfederiz :) :) Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: AlicanAli__ - 12 Ocak 2024, 21:40:24

Fırtına bey haksızlık ediyorsunuz TEİ'nin başına geçecek isim belli; aydındurmus

Ben bilim sanayi ve teknoloji bakanlığını isterim banane banane... ;D ;D ;D Mesajı Paylaş

Ben Cumhurbaşkanı olsam yapacağım ilk iş ;  yüzlercesine sahip olduğunu iddia ettiğimiz tabela üniversitelerinden 5-6 üniversiteyi sadece ;

Hava sistemleri - Kara sistemleri - Deniz sistemleri - Uzay sistemleri - Güç sistemleri - Savunma Sanayi Elektronik Sistemleri teknik üniversiteleri olarak konumlarım. Bu üniversite rektör ve dekan atamalarını da kendi hocalarının seçimine bırakırım...

Gerekli bütçeyi sağladıktan sonra bu üniversitelerden mezun olan gençler zaten gereğini yapar.

Mesajı Paylaş

F-16 üzerinde mi , Akıncı üzerinde mi ya da başka bir hava platformu üzerinde mi?

Bir kere de tam açıklama yapın kardeşim... Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz