SSM Müsteşarı Demeçleri/Röportajları

Başlatan Attila, 27 Mayıs 2014, 09:04:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Açıklama eksik. "Samp/T işinde Fransızlar taş koyuyor diyor. İtalyanlarla devam ettirmek istiyoruz ama iş zora girdi" diyor...

Zaten Samp/T ; Abd'nin S-400 kızgınlığını azaltmak için bir oyalama taktiğiydi,  tıpkı "Patriot da almak istiyoruz" açıklaması gibi...

Size sürekli MMU mutlaka yapılacak diyordum. Açıklamalar bu kararlılığı tekrar vurgulamış. Harika..
Güncel jargonla konuşayım , " MMU işinden kim vazgeçerse en büyük vatan hainidir". Mesajı Paylaş

Demekki F 35 hayel   MMU umut Samp/T anlamadim Mesajı Paylaş

Hocam F-35'ler kesin olarak gelmiyorsa oraya harcanacak parayı 100 adetlik yani bir kısmını MMU'ya bir kısmını ise F-16 modernizasyonuna harcasak güzel olmaz mı. En azından  F-16'ları block 50/52seviyesine getirsek 70 olmasa bile iyi olurdu. Yani bir kısmı 30-40 adet daha block 50/52 ayarına getirsek. Olursa 70 olur Mesajı Paylaş
Ayakta ölmek,diz üstü yaşamaktan daha iyidir.

Commander hocam, F 16 yerine siha lar ile idare edelim daha iyi diye düşünüyorum. Hele ki Jet Siha yaparsak elimizde ki F 16 lara bile gerek kalmayabilir. Neticede  F 16 uçurmak, coni ye para ve pirim vermek olmaz mı?. Mesajı Paylaş

Hocam zaten jet iha projeleri var ama bir F-16 kadar olmasa da yinede işimizi görürüz. Þuan çok karmaşık herşey tabi MMU'yq yönelmek lazım ama bu tarihler inandırıcı gelmiyor 2025 eh işte yani 5 yıl içinde diyoruz. Mesajı Paylaş

Yahu F-16 candır. ABD verirse 2 filo Block70 al , MMU gelene kadar gözün arkada kalmaz.... Yok Siha'ymış , yok F-4 modernizasyonuymuş yok Su-35'miş uğraşmazsın kafan rahat eder..

Rahat rahat MMU'yla ilgilenirsin

2050'ye kadar kullanırsın yeni aldığın Block70'leri... Mesajı Paylaş

F-16 verir mi 2 filo yani orası muamma. Bence elimizdeki f-16'ları modernize etsek işimizi görür. Mesajı Paylaş

Milli uçak yapacağız iddiası varsa en azından milli ease radarı, uçuş ve görev bilgisayarını yapabilmemiz gerekir ve bunu da eldeki uçaklara entegre ederek modernizasyon yapmalıyız Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: mavi1991 - 08 Haziran 2020, 18:00:49
Milli uçak yapacağız iddiası varsa en azından milli ease radarı, uçuş ve görev bilgisayarını yapabilmemiz gerekir ve bunu da eldeki uçaklara entegre ederek modernizasyon yapmalıyız

Kesinlikle katılıyorum en azından 30-40 adedine yapsak nerden baksan kâr. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Commander - 08 Haziran 2020, 17:56:51
F-16 verir mi 2 filo yani orası muamma. Bence elimizdeki f-16'ları modernize etsek işimizi görür.

F-35'den bence hala ümit kesilmedi ,ABD  başkanlık seçimlerini bekliyorlar. Millet Trump bizim tarafta dese de ben asıl sorunun İsrail'in tamamen güdümüne giren Trump yönetiminden kaynaklandığı düşünüyorum.  Trump , F-35'leri vermiyor , eğer demokratlar seçimi kazanır ve onlar da F-35'leri vermezse bizimkiler F-35'lere verdikleri parayla F-16 alımına gidebilir. ABD ve Yahudiler de buna ses çıkarmaz...
Bizimkiler sırf F-35 belki gelir ümidiyle parayı geri istemiyor... Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz