Ruslardan çılgın İKA

Başlatan AVCI, 03 Ağustos 2014, 17:09:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Þehir savaşları tecrübesi Rus'ları epey düşündürmüş anlaşılan.Yaralı askerin kurtarılma operasyonu genel konusu içinde insansız kara savaş aracı başrolde,gayet başarılı olmuş.Tabi bazı absürd durumlarda yok değil.İzleyin,yorumları bekliyorum...

Mesajı Paylaş
  • Gösterim 3,841 
  • Kara Araçları Galerisi/ Land Vehicles Galllery
  • 5 Yanıtlar

Ula bu nedir yav ;D Apache nin vurulmasından sonra bıraktım izlemeyi :) Bide 6.16 da amerikan askeri heralde ateş yiyince haç yapıyo ya  ;D Araç gayet mantıklı bence şehir savaşlarına tank yada zpt sokacağına bu tür 1-2 metre uzunluğunda manevra kabiliyeti yüksek araçlar daha mantıklı olur.Ayrıca 100 tank maliyetine herhalde 1000-2000 tane üretilir bunlardan... Mesajı Paylaş
ZOR HEMEN İMKANSIZ ZAMAN ALIR
             --------MAROON BERETS--------

Teknolojik üstünlüğü olmayan ülkelere karşı oldukça etkili bi proje
teröristlere karşı kullanıla bilinir
sonuçta kablosuz bağlantı kuruluyor pilot la araç arasında ki bağlantı electronic harp teknolojisi ile bağlantı kesile bilinir hadda kontrolü ele geçire bilir düşman  ;D Mesajı Paylaş
--------------------------------------------------------------

Peki ya böyle bir ağ yoksa ve araç kendini idare edebilecek yapay zekaya sahipse ? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: AVCI - 04 Ağustos 2014, 15:51:13
Peki ya böyle bir ağ yoksa ve araç kendini idare edebilecek yapay zekaya sahipse ?
Entegreyi sıyırıp önüne gelene saldırmasın sonra! :D Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Valla sen ipe un sermeye karar verdikten sonra o ipten hayır gelmesi biraz zor tabi. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz