Uzaylılar Aramızda mı?

Başlatan SKYWOLF, 05 Ekim 2014, 01:24:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Uzayda, Dünya dışında yaşam olduğuna inanıyor musunuz?

Uzayda hayat yok!
3 (11.1%)
Var ama bizim kadar zeki olduklarını sanmıyorum
2 (7.4%)
Kutsal kitaplarda belirtilen varlıklar dışında yoktur
5 (18.5%)
Filmlerdeki gibi dünya dışı zeki yaşam formları olduğuna inanıyorum
13 (48.1%)
Uzaylılar aslında gelecekten gelen insanlar
3 (11.1%)
Uzaylı dediğiniz şey aslında cinler vb varlıklardan başka bir şey değil!
1 (3.7%)

Toplam Oy Verenler: 27

uzaylı fosilleri bulduk diyolarmış birde ;) Mesajı Paylaş
IRK, DİN, DİL, MEZHEP ÖNEMLİ DEĞİLDİR ÖNEMLİ OLAN BU ÜLKE İÇİN YAPTIKLARINDIR

Alıntı yapılan: Raptor44 - 06 Haziran 2018, 15:09:08
uzaylı fosilleri bulduk diyolarmış birde ;)

Öyle bir şey demeleri büyük sürpriz olur. Muhtemelen su bulduk, veya suyun varlığına dair ciddi ipuçları bulduk, yada tek hücreli yaşam formu izlerine rastladık vs diyeceklerdir. O da olmadı kameraya el sallayan bir uzaylının görüntüsünü paylaşırlar.  ;D ;D Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Her sene aynı şov.

Flaş haber, bomba haber, son dakika haberleri, yer yerinden oynayacak, dünyada dengeleri değiştirecek haber, nefesler tutuldu...

Açıklamada Curiosity topladığı örnekte ilk defa  iki nanolitrelik sıvı halinde su keşfetti.

Mesajı Paylaş

Geldikmi benim dedigime.

Üc seneden beri mars atmosferinde methan gazin mevsimine göre icerikligi degisiyormus. Mars Curiosity rover zemini delip bir bucuk metre derinlikten aldigi örnekten mobil laburatuarinda nitrojen elementini az miktarda tespit etmis. Nitrojen moleküler olarak biyolojik prosedüründe temel rol alan element.

Ama kesfettikleri elementler biyolojik disi prosedürlerinden olusabilirmis.

Tüm aciklama burda  https://www.nasa.gov/press-release/nasa-finds-ancient-organic-material-mysterious-methane-on-mars

Cinde bir cuval pirincin devrilmis kadar heyecan vericiydi.

Mesajı Paylaş

Bütün  gezegen icin     bilemedigimiz cok seyler var Mesajı Paylaş

ne zaman bu başlığı görsem aklıma bunlar gelir :D :D :D

Uçak görmüş masum uzaylı -_-

Mesajı Paylaş
TURK OGUZ BEGLERİ BUDUN EÞİDİN. ÜZE TENGRİ BASMASAR , ASRA YİR TELİNMESER , TÜRK BUDUN , İLİNGİN TÖRÜNGÜN KİM ARTATI UDAÇI ERTİ ?

Alıntı Yap

kolbasierhan
New Mexico, Avustralya, Þili, İspanya, Hawaii'de (iki) ve bir de Pennslyvania'da olmak üzere toplam 7 Solar Observatory ( Güneş Gözlemevi) aynı anda kapatıldı..Bu görüntüleri ise Indiana'da bir amatör astronom olan Maria G. Hill 11 Eylül günü güneşi fotoğraflarken yakaladı. Sakın bir bağlantısı olmasın:)))

Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Bu haber gerçekten çok ilginç 👽 Mesajı Paylaş

Bu çekimlerde dikkatli olmak gerek bu tür iddialar önceden de atılıyordu sonra çekimlerde refleksyon olarak meydana çıktı cisimler Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz