Uzaylılar Aramızda mı?

Başlatan SKYWOLF, 05 Ekim 2014, 01:24:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Uzayda, Dünya dışında yaşam olduğuna inanıyor musunuz?

Uzayda hayat yok!
3 (11.1%)
Var ama bizim kadar zeki olduklarını sanmıyorum
2 (7.4%)
Kutsal kitaplarda belirtilen varlıklar dışında yoktur
5 (18.5%)
Filmlerdeki gibi dünya dışı zeki yaşam formları olduğuna inanıyorum
13 (48.1%)
Uzaylılar aslında gelecekten gelen insanlar
3 (11.1%)
Uzaylı dediğiniz şey aslında cinler vb varlıklardan başka bir şey değil!
1 (3.7%)

Toplam Oy Verenler: 27

Konuyla ilgili olayları yaşayanların, yaşadıklarını anlattıkları program serisinin ilk üç bölümü...

Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Bu seri devam ediyor. Çoğu birbirlerinnden uzak, birbirlerini hiç tanımayan insanların anlattıkları benzer olaylar. Neredeyse hepsinin gördükleri, gelecekte yaşanacak olaylara ait görüntüler var. Bunlar da benzer şeyler.

Forumumuz içeriği ilgilendiren ciddi bölümleri var videoların. İnsanların bir yerlere sığınmak için yer değiştirdiklerinden bahsediyor biri. Olağanüstü bir durum var. Bir savaş var. Uzay gemileri geliyor. Yakın bir gelecekte ve ülkemizde gerçekleşiyor olaylar.

Bir başka vizyonda İstanbul'da insanların yine güvenli yerlere giitmeleri için hareket halinde olduklarından bahsediliyor. Bir anca beliren uzay araçları ve bu araçlara ateş açan boğazdaki savaş gemilerinden bahsediliyor. Ateş açan gemiler muhtemelen bizim gemiler değil.

Son videodaki hanımefendi daha net bilgi veriyor. Onun gördüğü gelecek vizyonunda ülkemizin Yunan ve ABD askerleri taraafından işgal edildiğini, onları durduramadığımızı, ancak beliren uzay araçlarının bize yardım ettiklerini ve işgalcilerin ülkemizi terk ettiğini gördüğünü anlatıyor.

Bu görüntüleri görenler, gördüklerini olayların içerisindeymiş gibi birebir yaşadıklarını söylüyorlar. Bu vizyonları son 4-5 yıldır görüyorlar. Anlattıklarından edinilen izlenim, bu vizyonlarıdaki olayların gerçekleşeceği tarih çok yakın. Önümüzdeki birkaç yıl içerisinde gerçekleşmeleri kuvvetle muhtemel.

Sadece bir kişi anlatsa ciddiye alınmayabilir. Ancak birbirlerini tanımayan insanların farklı zamanlarda ve yerlerde gördükleri benzer görüntüler dikkat çekiyor. Eğer bunlar gerçekten gelecekten görüntülerse ABD'den bırakın F-16'yı, kağıt uçak bile beklemeyelim. Bütün bunların ne kadar gerçke olduğunu önümüzdeki birkaç yıl içerisinde göreceğiz. Takip edelim bakalım.

Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 03 Ağustos 2022, 23:37:49
Son videodaki hanımefendi daha net bilgi veriyor. Onun gördüğü gelecek vizyonunda ülkemizin Yunan ve ABD askerleri taraafından işgal edildiğini, onları durduramadığımızı, ancak beliren uzay araçlarının bize yardım ettiklerini ve işgalcilerin ülkemizi terk ettiğini gördüğünü anlatıyor.

Bu olayın bir benzerini, birlikte katıldığımız anket çalışmasında ben de anlatmıştım. Anlattığım bilgiler MUTATIO kitabına aynen girmiş!.. İşin ilginç tarafı, benim anlattığım olayın bir benzerini başka bir katılımcı da anlatmış.... O da aynı kitabın içerisine girmişti. Þimdilerde anlıyoruz ki, İşgal vizyonunu gören tek kişi ben değilmişim. Mesajı Paylaş

32 yıl sonra ortaya çıktı: Þimdiye kadar çekilmiş en net UFO fotoğrafı!
Ağustos 1990'da iki genç şef, İskoçya'daki Carigorms yakınlarında yürürken UFO olduğunu düşündükleri bir şeyi fotoğrafladılar ve fotoğrafları bir gazeteye götürdüler. Gazete onları Savunma Bakanlığı'na iletti. Ardından hem fotoğraflar hem de iki genç şef ortadan kayboldu. Þimdiyse, 32 yıl sonra, fotoğraf ortaya çıktı.

https://www.milliyet.com.tr/dunya/32-yil-sonra-ortaya-cikti-simdiye-kadar-cekilmis-en-net-ufo-fotografi-6806534

Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: tumucin - 13 Ağustos 2022, 23:35:28
https://www.milliyet.com.tr/dunya/32-yil-sonra-ortaya-cikti-simdiye-kadar-cekilmis-en-net-ufo-fotografi-6806534

Diyelim foto gerçek. Olaya şahit olan kişiler cismin hiç gürültü çıkarmadan havada durduğunu söylüyorlar. Bölgedeki bir hava üssünde (1990) Rus saldırgan uçakları durdurmak için 2 adet Tornado uçağının da ayrıca bulunduğunu ifade ediyorlar. Yani bu tanımlanamayan cisim İngiliz hava savunma birimleri tarafından fark edilmemiş. Cisim sessiz ve radar ekosu vermiyor. Yalnız çıplak gözle görülebiliyor. Buraya kadar tamam. Ama devamlı tekrar eden hadise yine vuku buluyor. Þüpheli cismin ne zaman fotosu çekilip çevredeki ticari bir uçak tarafından fark edilince hızla göğe yükselip kayboluyor. Bildiğin kaçıyor. Topuklama ihtiyacı hissediyor. Niye? Neden? Niçin?

Teknoloji ilerledikçe bilim-kurgu sektörü daha nesnel eser ve fikirler ortaya çıkarıyor. Artık görünüp kaçan değil de çoğul muhatap alacak cesareti sayın ufolardan bekliyoruz. Mesajı Paylaş
DÜNYADA BÜTÜN GERCEKLER 3 MERHALEDEN GECER.
1. iLK BAÞLARDA HAFİFE ALINIR ÖNEMSENMEZ
2. ARKASINDAN ÞİDDETLİ BİR DİRENİÞ VE BASKIYA UĞRAR.
3. EN SON TAM BİR DOĞRU OLARAK KABUL EDİLİR..

Haftalardır süren bölümlerde gelecek vizyonlarıyla ilgili anlatılanların bir araya toplandığı bir video daha paylaşıldı. Merak edenler izleyebilirler...

Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz