İran saldırı helikopteri ''Shahed 285''

Başlatan AVCI, 24 Mayıs 2009, 19:35:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mi-35 Hind bunun ismi yeter ya parçala behçet :D Vurmayın SKY hocam öldüler :D Mesajı Paylaş

Bu nasil helikopter ya .  ;D
Bundan olsa olsa ancak teneke kutu olur icine hiyar doldurur köylere dagitiriz.  ;D

Silaha bi baksanizza saga sola neye hic oynatamayacak sekildek kernarlarinida kare cizmisler icinde birsey var sansinlar diye.
Mesajı Paylaş

haklı olabilirsiniz üzerinde su borusuda olabilir hedefleme için yer ayrılmış başka bir ekipmanda olabilir ...yada test bed olabilir...nerden bakmak istediğinizle ilgili...yada takılabilecek bir parçanın benzer maketi olabilir..

İran bunu neden şaklabanlık olarak yapsınki ...yapılanın yetersiz sadece  başlangıç seviyesinde olduğunu onlarda görüyorlardır...ben kandırmaya yada göz boyamaya calıştıklarını düşünmüyorum ..kimin gözünü boyayacaklar ?? abd ninmi?? israilinmi sadece adamlar biz bu işe başladık üretebildiğimiz şu anda bu diyorlar ..yada test bedimiz bu diyorlar..ve son derece sade bir şekilde resmini kamuoyları ile paylaşıyorlar...bukadar basit bir olay.. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: gsclup66 - 15 Kasım 2010, 15:33:04
şişirme haber kim bilir hangi füzeyi kamufile ettiler iran zaten bir uçak geliştiriyor bir füze oyuncakmı üretiyorr bu kadar kısa sürede yapabiliyo hepsi şime
F-5'e 1 motor daha takıp stealth uçak yaptım diyen bir ülke için gayet normal... Mesajı Paylaş

Başka bir konudan alıntı...

Alıntı yapılan: Ice - 16 Kasım 2010, 22:13:36
şişirme haber kim bilir hangi füzeyi kamufile ettiler iran zaten bir uçak geliştiriyor bir füze oyuncakmı üretiyorr bu kadar kısa sürede yapabiliyo hepsi şime
F-5'e 1 motor daha takıp stealth uçak yaptım diyen bir ülke için gayet normal...

Çok basit. Dünyaya kapalı olan halkının gözünü boyuyor. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

F-5'e 1 motor daha takıp stealth uçak yaptım diyen bir ülke için gayet normal...

f-5 te çift motor var zaten ! :)
Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: mukon - 17 Kasım 2010, 00:07:26

f-5 te çift motor var zaten ! :)

Karıştırmışım :) hatam için özür dilerim.
Þöyle diyelim en iyisi F-5'i makyajlayıp stealth uçak yaptım diyor.
Mesajı Paylaş

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Alıntı yapılan: MilliyetciVatandas - 16 Kasım 2010, 18:28:29
Bu nasil helikopter ya .  ;D
Bundan olsa olsa ancak teneke kutu olur icine hiyar doldurur köylere dagitiriz.  ;D

Silaha bi baksanizza saga sola neye hic oynatamayacak sekildek kernarlarinida kare cizmisler icinde birsey var sansinlar diye.

2.resim helikopterin bitmiş,son şeklini almış hali olmalı.ön tarfında değişiklik yapmışlar ve boyasınıda güzelce parlatıp sergilemişler. Mesajı Paylaş

Muhtemelen ikinci resimdeki çakma bell 206'nın burun kısmına silah değil, FLIR, lazer mesafe ölçer vs koyacaklar. Tabi çakmasını yapabilirlerse. Çünkü o model de kanatlarda tanksavar füzeler var. Tabi o füzeleri gövdeye bağlayan bayraklar füze ateşlendiğinde kopmazsa...  ;D Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz