AVRUPA FCAS (FUTURE COMBAT AİR SYSTEM) PROJESİ

Başlatan SKYWOLF, 12 Kasım 2014, 00:59:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

İngiltere ve Fransa Geleceğin Savaş Uçağı İçin Birlikte Çalışıyorlar

İngiltere Savunma Bakanlığı, Fransız Savunma Bakanlığı Silahlanma İhale Kurumu ile işbirliği içinde 20302lu yıllarda kullanıma girmesi planlanan geleceğin savaş uçağı [Future Combat Air System (FCAS)] için Dassault Aviation, BAE Systems, Thales, Selex ES ve Rolls-Royce Snecma şirketlerine verilmek üzere 190 milyon ADB doları tahsis etti.

Böylelikle FCAS iki yıl sürecek olan fizibilite çalışmaları başlamış oldu. Þimdiye kadar projede yeni teknolojilerin geliştirilmesi ve yeni sistem mimarileri değerlendirilmesi üzerine odaklanmıştı. Fizibilite aşamasında İngiltere ve Fransa'nın ortak operasyonel gereksinimleri doğrultusunda, uçağın operasyonel sistemlerini değerlendirmek için derinlemesine çalışmalara başlanacak.

DefenceTurk.com Mesajı Paylaş
  • Gösterim 19,913 
  • Yabancı Hava Sistemleri ile İlgili Haberler
  • 91 Yanıtlar

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Bunlarda akıllanmıs anlasılan Abd kazıgı yiyip bide nazlarıyla ugrasmaktan bıkmıslar. Birlikte bir F22 olmasada F35 daha iyi ucak yapacaklarına ben inanıyorum. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: мคяครℓเ - 12 Ocak 2015, 22:56:59
Bunlarda akıllanmıs anlasılan Abd kazıgı yiyip bide nazlarıyla ugrasmaktan bıkmıslar. Birlikte bir F22 olmasada F35 daha iyi ucak yapacaklarına ben inanıyorum.

Hımm, akıllıydılar zaten.
Jaguar desem, Tornado desem, bugüne gelip EF2000 desem. Zaten ortak bir çok proje gerçekleştirdiler. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

FCAS projesinde Fransız İngiliz ortklığı devam etmeyecek...

"More tests this year on @Dassault_OnAir Neuron demonstrator focused on stealth, confirms CEO Eric Trappier. However work on FCAS with "our British friends" has been discontinued."

https://twitter.com/fg_domperry/status/1101035607550296064 Mesajı Paylaş

Fransizlarla iş yapilmaz. Eurofighter projesinden de Rafale icin ayrilmislardi. Devaminda Almanlar da ortak tank projesinden cekilir diye dusunuyorum. Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

Bu Avrupalilarda bes para edmezler

birbirini sevmezler  F35 daha iyi ucak cikaramazlar

Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: tumucin - 28 Şubat 2019, 17:18:46
Bu Avrupalilarda bes para edmezler

birbirini sevmezler  F35 daha iyi ucak cikaramazlar

Kimin kimi sevip sevmedigi bu forumun konusu degil. F35 yapamayan J20 hic yapamaz zaten. Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

]

Alıntı yapılan: カメせ - 16 Haziran 2019, 20:55:09
Fransız ve Alman ortak avcı uçağı.

Bu herifler daha yeni anlaşmadı mı ortak ucak yapmak için ne ara tasarımını bitirip mock up yaptılar :S Mesajı Paylaş
ムゲン (mugen) - Japonca bir kelime olup ,  Türkçede "sonsuz" anlamına gelir.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz