A400M

Başlatan Cakas, 17 Aralık 2014, 17:49:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Revell'in 1/72 A400M'ini yapmak istiyorum ama malum bunun TSK decalleri yok, gövde boyama detaylarına nasıl ulaşabiliriz bu uçağın acaba? Mesajı Paylaş
  • Gösterim 6,388 
  • Modelcilik Ve Maket Yapımı
  • 9 Yanıtlar

Uçağın henüz fazla fotoğrafı yok ki! Olsa keşke. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Decalleri varmış, babibi çıkartmış 72 ve 144 ölçek olarak, Mesajı Paylaş

Bu arada 2. A400M teslim almısız c4defence de yazıyordu sanırım... Mesajı Paylaş

Biri benden mi bahsetti ? O zaman siz hayranlarıma sevilla semalarında çekilen fotoğrafımı gönderiyorum :D
Mesajı Paylaş

Resim icin tesekkürler de arkada niye İspanyol bayragı var Türk Hava Kuvvetleri yazmasına ragmen Ucak ta anlayamadım... Mesajı Paylaş

Teslim edilen ülke İspanya olduğu için olsa gerek. Mesajı Paylaş

Teslim alan biziz yanlıslık olmasın İspanya nın olsa niye sorayım ;) Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: мคяครℓเ - 24 Aralık 2014, 17:19:39
Teslim alan biziz yanlıslık olmasın İspanya nın olsa niye sorayım ;)

a400m nihai montaj hattı İspanyanın sevilla sehrinde ve ucak test ucusunu yapmak için ön tescil yapılmış olmadı bize devredilince gerekli değişiklikler tescil vs o zaman yapılır tahminimce Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: poseidon - 24 Aralık 2014, 10:29:12
Decalleri varmış, babibi çıkartmış 72 ve 144 ölçek olarak,

Bugün Kadıköy Moda'da bir modelcide gördüm maketi. 1/72 ölçek olmasına rağmen 46cm boyunda. Türk Hava Kuvvetleri Decal yok dediler ama, galiba sadece kendilerin var mı diye sordum sandılar. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz