Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Başlatan SKYWOLF, 31 Aralık 2014, 23:11:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

]

Gün geçtikçe zorlaşan şartlar altında bir yılı daha geride bıraktık. Yeni yılda yaşadığımız tüm olumsuzlukların ortadan kalkması dileğiyle...
Yeni yılını kutlu olsun. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Herkese savaşsız, hastalıksız, sağlıklı,mutlu seneler dilerim. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: fırtına06 - 31 Aralık 2021, 13:34:38
Herkese, savaşsız, hastalıksız, sağlıklı ve mutlu seneler dilerim.

+1. Daha iyi ifade edemem. Mesajı Paylaş

Tüm forumdaşların yeni yılını kutlar, 2022'nin hepimize daha verimli, sorunsuz ve en önemlisi sıhhat dolu bir yıl olmasını dilerim. Mesajı Paylaş

Yeni yiliniz saglikli huzur icerisinde gecmesi dilegi ile arkadaslar. Mesajı Paylaş

Erken oldu bayram namazına kalkdığın gündür bayram ama
Yine tüm islam aleminin kurban bayramı mübarek olsun umarım bu bayram sağlık ve mutluluk getirir tüm insanlığa ve sitemize

egeli22 hangi forumdan neyi aldın anlamadım ama ? Mesajı Paylaş

Yeni yılda hepinize sağlıklı, mutlu, huzurlu, bereketli, barış dolu günler diliyorum. :) Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Yeni yılınız kutlu olsun arkadaşlar Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz