Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Başlatan SKYWOLF, 31 Aralık 2014, 23:11:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

"Mutluluk ve sağlık hayatınız boyunca sizinle ve ailenizle olsun. Yeni yılın size ve tüm sevdiklerinize sağlık, neşe, başarı, bol para, sevgi ve barış getirmesini dilerim." Mesajı Paylaş

Yeni bir zaman dilimi içerisine adım attık. Dilerim bu süre boyunca yaşacaklarımız, göreceklerimiz vs daha öncekilere göre daha iyi olur. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 01 Ocak 2024, 01:01:15
Dilerim bu süre boyunca yaşayacaklarımız, göreceklerimiz vs daha öncekilere göre daha iyi olur.

Hiç sanmıyorum, ama öyle olsun hadi. Sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yıl dilerim herkese. Ama pek de umudum yok açıkçası. Mesajı Paylaş

Herkesin yeni yılı kutlu olsun. İnşallah gerek ülke gerekse dünya olarak geçmiş yıllardan daha iyi bir yıl yaşarız.

Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Merzifonlu - 01 Ocak 2024, 01:04:42
Alıntı yapılan: SKYWOLF - 01 Ocak 2024, 01:01:15
Dilerim bu süre boyunca yaşayacaklarımız, göreceklerimiz vs daha öncekilere göre daha iyi olur.

Hiç sanmıyorum, ama öyle olsun hadi. Sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yıl dilerim herkese. Ama pek de umudum yok açıkçası.

Sağlık hocam sağlık gerisi hiç önemli değil. Sağlık bizim en değerli sermayemiz.

Hepimizin yeni yılı hayırlara vesile eylesin.

Mesajı Paylaş

Yeni yılın hepimize, mutluluk  esenlikler getirmesini dilerim Mesajı Paylaş

Yeni Yiliniz Kutlu Olsun . Tum Arkadaslara Saglik ve Basarilar Dilerim. Mesajı Paylaş

Tüm forumdaşlarımın yeni yılını kutlar esenlikler dilerim. Mesajı Paylaş

Herkeze yeni yılda gönlünden geçenlerin gerçekleşmesi dileğiyle herkese iyi seneler Mesajı Paylaş

Mutlu , sağlıklı , güzel yıllara Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz