Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Başlatan SKYWOLF, 31 Aralık 2014, 23:11:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Kimilermize göre zorlu, kimilerimize göre güzel bir yılı daha geride bıraktık. Þimdi yeni bir zaman dilimine daha giriyoruz. Yeni yılın hepimize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesi dileğiyle...

2015 yılında insanların siyasi, dini vs her türlü fanatizmden uzak, birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde yaşamalarını diliyorum. Dünyanın hiçbir yerinde masum insanların hiçbir sebeple, özellikle de din adına katledilmemesini diliyorum.

Nice senelere... Mesajı Paylaş
  • Gösterim 18,670 
  • Forum Kuralları ve Duyurular
  • 61 Yanıtlar

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Sizin ve tüm forum üyesi kardeslerimin yeni yılını kutlar. Mutlu,Huzurlu,Saglıklı nice yıllara sevdikleriyle girmesi dilegiyle.  Ülkemiz ve formumuz icin savunma sanayinde daha atak daha güclü bir yıl gecirmek nasip etsin Rabbim...
Tüm savasların bitmesi dilegiyle... Mesajı Paylaş

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Emeginize saglik. Olasi Anka ve Hürkus un silahli versiyonu nu görmek de güzeldi... Mesajı Paylaş

Herkese mutlu yıllar diliyorum  yeni yılda herkesin gönlüne göre geçmesini diliyorum gelecek yıllarda savaşların olmadığı üzerinde konuştuğumuz silahlara ihtiyaç kalmadığı hatta foruma ihtiyaç kalmayıp farklı hobilere geçtiğimiz yıllar olması dileğiyle Mesajı Paylaş
IRK, DİN, DİL, MEZHEP ÖNEMLİ DEĞİLDİR ÖNEMLİ OLAN BU ÜLKE İÇİN YAPTIKLARINDIR

Bütün arkadaşlara, yurttaşlara ve genel anlamda insanlık alemine; sağlıklı, mutlu bir gelecek ve bilinçlerin yükseldiği huzurlu bir dünya hayatı temennisiyle, mutlu yıllar:) Mesajı Paylaş

Yılın üyesi olmayı bekliyorum geçen sene hakkım yendi Mesajı Paylaş
beğen

Herkese sağlıklı, mutlu ve umutlu yıllar dilerim. VATANIMIZ için hayırlı bir yıl olur inşallah. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan - 01 Ocak 2019, 19:50:36
Yılın üyesi olmayı bekliyorum geçen sene hakkım yendi

YENMEDİ! Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz