Yunan Hava Üsleri

Başlatan Subutay, 27 Mayıs 2009, 23:49:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Güzel bir çalışma yaşasın Google map ve Google Earth   ;D Mesajı Paylaş

Evet Sayın Subutay'ın ellerine sağlık. Ben de Yunan Hava savunmasıyla ilgili resimler paylaşmak istiyorum. Anadoluya yakın radarlara dikkat!

Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

sanırım thk, türk yunan savaşında hava savunma sistemini delmek için girite yüklenecektir.giritteki s300ler safdışı edilirse güney taraf rahatlayacaktır.fazla uçak kayıbı olmaz sanırm siz nedersiniz arkadaşlar Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: the demons - 16 Haziran 2009, 13:19:20
sanırım thk, türk yunan savaşında hava savunma sistemini delmek için girite yüklenecektir.giritteki s300ler safdışı edilirse güney taraf rahatlayacaktır.fazla uçak kayıbı olmaz sanırm siz nedersiniz arkadaşlar

Bu kadar S.A.T ve Bordobereli bosuna yetıstırılmıyor  8) Mesajı Paylaş

Gerek görülmediği takdirde ne JSF'ye nede ÖKK personeline gerek yok.Hava savunma sistemlerini DzKK,safdışı bırakabilir. Mesajı Paylaş

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Alıntı yapılan: Felix - 17 Haziran 2009, 19:32:11
JSF lerimiz gelince bu koruma kalkanı biraz işlemez... :D :D

Sayın Felix, JFS F-22 gibi radara yakalanmayan bir uçak değil ki hava savunma sistemlerini ve radarlarını rahatça atlatsın. JFS ler 4.nesil uçaklardan radar kesiti daha düşük uçaklardır o kadar yani radarlarca tespit edilebilirler.JFS'nin radarları tamamen atlatan bir yapısı yoktur bildiğim kadarıyla. Mesajı Paylaş

F-35'ler de F-22 uçaklarına yakın seviyede radara yakalanmama özelliğine sahip. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz