IDEF'15

Başlatan SKYWOLF, 28 Ocak 2015, 23:43:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tahminen o kamyon ordunun değil ,roketsanın malıdır yani henüz geliştirme aşamasındaki bir ürün için ordunun araçlarını kullanmaları gerekmiyor olabilir.Kamyon bugün mercedes ama yarın man yada bmc olması çok zor değildir diye düşünüyorum Mesajı Paylaş

bu yeni anka birebir model mi , küçük ölçekli model mi yoksa gerçek modeli mi ? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Galapagos61 - 04 Mayıs 2015, 19:53:48
Birde Hisar-O Taşıyıcısının neden Mercedes Olduğunu birisi açıklayabilirmi?
Uluslararası fuarlarda tanıtım için tercih edilmiş olabilir. Hisar O ilk bakışta aster30 sistemini andırıyor. Fuara katılanlar menzil meselesini iyice kurcalasın..
Bakarsın biri ağzından baklayı kaçırır. Roketsan standına uğrayan her arkadaş da Yıldırım, Bora vs devamlı soru yöneltsin .. Vasiyetimdir😃
Mesajı Paylaş
DÜNYADA BÜTÜN GERCEKLER 3 MERHALEDEN GECER.
1. iLK BAÞLARDA HAFİFE ALINIR ÖNEMSENMEZ
2. ARKASINDAN ÞİDDETLİ BİR DİRENİÞ VE BASKIYA UĞRAR.
3. EN SON TAM BİR DOĞRU OLARAK KABUL EDİLİR..

arkadaki siyah, büyük kanatları olan atmaca mı
SOM & SOM-J

Roketsan Tseo ve Aspide motorları

[/quote] Mesajı Paylaş

Atmaca değil, IDAS o. ;) Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Fnss iki yeni zırhlı araç sergileyevcek,bunlardan biri ismi eski kendi yeni Kaplan STA,diğeri Fennek aracına benzerliği ile dikkat çeken Pars 4x4.

http://www.c4defence.com/fnss-yeni-aracini-gorucuye-cikardi/ Mesajı Paylaş

Otokar'da da bazı süprizler var.

Tulpar ve Tulpar-S gibi ;) yakında düşer fotograflar,ekleriz. Mesajı Paylaş

Çok güzel araçlar var gibi. IDEF 2015 hayırlı olsun. :) Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı YapDemir: Altay'ın Kabul Testleri devam ederken Seri Üretime başlanabilir

Savunma Sanayii Müsteşarlığı görevini 12 Nisan 2014 tarihinde devralan Prof. Dr. İsmail Demir ile geçen bir yılı ve bundan sonrasını konuştuk. Bir yandan devam eden çalışmaların önünü açmaya çalışan Müsteşar Demir,diğer yandan millilik oranını arttırmak için yapacaklarını aktardı. Altay Ana Muharebe Tankı'nın seri üretimine yeşil ışık yakan Prof. Demir, Özgün Helikopter Projesi için turbojet motor geliştirilmesi müjdesini verdi. İhracat için Eximbank kredilerinin etkin kullanılamadığını kaydeden Demir, Orta Doğu ve Orta Asya ülkelerinin öncelik olmaya devam edeceğini, ancak Afrika açılımını da gözden kaçırmayacaklarını vurguladı. Milli Muharip Uçak Geliştirilmesi (TF-X) Projesi'nin tasarım, geliştirme ve üretim aşamalarında tecrübeli bir yabancı firma ile iş birliği yapmayı planladıklarını kaydeden Müsteşar Demir, TF2000 Projesi'nde hazırlıkları tamamlayarak projeyi başlatmayı hedeflediklerini kaydetti. Prof.Demir, kamuoyunun özel ilgi gösterdiği Uzun Menzilli Füze Hava Savunma Sistemi T-LORAMIDS Projesi'ne yönelik yorum yapmadı.

http://www.c4defence.com/demir-altayin-kabul-testleri-devam-ederken-seri-uretime-baslanabilir/ Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz