IDEF'15

Başlatan SKYWOLF, 28 Ocak 2015, 23:43:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Ruslar bile yılların BTR'sinden vazgeçip motoru önde Bumerang'a geçti. Gerek Fennek'te gerekse Pars 4x4'te motorun arkada olmasının ne faydası varmış biri bana anlatabilir mi? Mayın sürücünün tam altında patlıyor yahu?! Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

Alıntı yapılan: Destinyy - 12 Mayıs 2015, 17:19:07
Bu ibareyi yakaladim ve o ibareyi yakindan fotograflamak istedigimde fotograf makinasını oradaki bayan elimden alıp sildirdi. Kendisine içimden geçenleri anlatmak çok zor saygılarımla. :-*
sende yaz gördüklerini kardeşim delillendiremeyeceksen bile Mesajı Paylaş

Milgemin gelişmiş hali İ Sınıfı Fırkateyn. Savunma forumlarında silah kapasitesinin azlığı nedeniyle sert şekilde eleştirilen Milgem'in aksine İ sınıfı fırkateynlerin oldukça göz dolduran silahları bulunuyor. Mesajı Paylaş

FNSS MilDesign yarışmasında öğrenci ve profesyonel kategorisinde birinci olan araçların maketleri. Yarışma ile ilgili olarak görüştüğüm herkes birinci olan tasarımların gerçekten çok güzel olduklarını ve bu sınıflandırmayı hak ettiklerini, ancak diğer ödül kazananların, yarışmaya katılan 152 proje içerisindeki tasarımların çoğundan kötü olduğu konusunda görüş birliğinde. Yarışmanın gerçekten çok iyi bir jüri heyeti ve değerlendirme sistemi olsa da ben de aynı görüşteyim!

Mesajı Paylaş

Kaplan-20'nin içerisindeyiz. AVCI bütün fuar standlarında olduğu gibi FNSS'den de epey bilgi sömürdü. :D
Bir de öğrendiklerinin birazcığını değil de hepsini bizlerle paylaşsa. Diğer arkadaşlar için de durum aynı. Başka forumlar bilgilerinizi çalıyor diyerek bildiklerinizi kendinize saklamayın. O forumlardaki arkadaşlar zaten bilgileri kendileri de öğrenmiş olabilirler! Zaten bizden alıntı yaptıklarında kaynağı da belirtiyorlar. Fuara bilgileri kendimize saklamak için değil, savunma sanayi ürünlerimizin tanıtımına katkıda bulunmak için katılmadık mı sevgili arkadaşlar? Herşeye rağmen emek hırsızlığı yapanları da net şekilde beliterek uyarabilirsiniz! 

Bu arada fuarda savunma ürünlerimiz pek çok yere serpiştirilmiş. Kaplan-20'nin içinde de MPT-76'lar vardı. :)
Kaplan-20 her ne kadar güzel görünüyor olsa da bir zırhlı askeri araç olarak bana pek güven vermedi. Aracın içerisindeki birbirine civatalarla bağlı zırh plakaları sanki basit bir roket isabetiyle dağılacak gibi duruyor. En azından içerisindeki plakalar içindeki askerleri ciddi şekilde yaralayabilirler. Endüstriyel tasarım ile askeri tasarım farklılıklar içerir. Endüstriyel tasarımda estetik ön plandayken, askeri tasarımlarda güvenlik önceliklidir! Mesajı Paylaş

FNSS standında tabi ki sadece yeniler yoktu. :)

Bu da fuardaki üç T-155'den birinin içi...
Mesajı Paylaş

Geçenlerde ilk deneme uçuşunda düşen A400M uçağımızın ve barış kartalımızın maketleri...

Mesajı Paylaş

Senelerce F-16 uçaklarımızı sırtlayan F110-GE-129 motorlarından biri...

Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz