IDEF'15

Başlatan SKYWOLF, 28 Ocak 2015, 23:43:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bilgilerimizi özel mesajdan gönderdim. İlginiz için teşekkür ederim. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Atak - 09 Nisan 2015, 12:38:35
Bilgilerimizi özel mesajdan gönderdim. İlginiz için teşekkür ederim.

Rica ederim.Listeye ekledim.

Başka yok mu arkadaşlar? Yarın listeyi göndermeyi düşünüyorum. Son güne bırakmayın lütfen! Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

sayin admin benim sahsi bilgiler elinize ulastimi?

hem e-posta, hem kisisel ileti yoluyla gönderdim. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: delicious - 10 Nisan 2015, 05:35:27
sayin admin benim sahsi bilgiler elinize ulastimi?

hem e-posta, hem kisisel ileti yoluyla gönderdim.

Evet bilgileriniz ulaştı. Listeyi bugün gönderecektim. Ancak araya hafta sonu gireceği ve bu sürede değerlendiremeyecekleri için pazartesi göndermeyi düşünüyorum. Kendilerinden geri dönüş de muhtemelen bir hafta içerisinde gerçekleşir. Ona göre sizlere gereken bilgileri verebilirim. Þu an 23 kişiye ulaştık. Normalde daha fazla arkadaş talepte bulunur. Fuara yaklaştıkça sayı artar ancak zamanımız neredeyse kalmadı. Pazartesiye kadar katılmak isteyen diğer arkadaşlar bilgilerini gönderebilirler. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

yanitiniz icin size cok tesekkür ederim

fuara katilmayi dört gözle bekliyorum!

süphesiz hepimiz ayni heyecani paylasiyoruz;

umarim bir terslik olmaz ve herkes diledigince tadini cikarabilir ;) Mesajı Paylaş

gecmiste fuara katilmis olan tecrübeli arkadaslara birkac sualim olacak:

1. gelirken yanimizda neleri getirmeyi ihmal etmeyelim? (must have)

2. neleri getirmemizi tavsiye edersiniz? (nice to have)

3. fuara dair bilinmesi gereken hususlar varmidir? (need to know)

4. nelerin bilinmesinde fayda vardir? (nice to know)

know how transferiniz icin size simdiden tesekkür ederim ;) Mesajı Paylaş

Rahat bir ayakkabi giy,varsa veya bulabilirsen iyi bir fotoğraf makinası edin birde stand görevlilerine o anda aklına gelmeyecek sorular için önceden hazırlık yapabilirsin.
Hepsi bu ;) Mesajı Paylaş

Multi-role bi çantan olsun, ayakkabı rahat olsun, suyun garanti olsun, soruları kesinlikle önceden düşün git sor. Zaten senin aradığın soruların pek çok cevabı o sistemlerin orasında burasında yazar daha ince detaylı sorular sorabilcek bir şey bul. :) Hisar sisteminin adını daha açıklanmadan roketsanda teknisyenlerin arasında konuşurken duymuştum ve gammazladım hemen savunma forumu camiasina. Mesela hisar yine single mode güdümü var gibi gibi detaylar. Mesajı Paylaş

tiyolariniz icin tesekkürler arkadaslar

bu hususta kendi düsüncelerimi paylasmadan önce sizden gelecekleri ögrenmek istedim ;)

teknik donanim:
-------------------
- kamera
- kamera yedek
- akü
- akü yedek
- hafiza karti
- hafiza karti yedek
- sarj aleti
- kart okuyucu
- gerekli kablolar
- bagdastirici (adaptör)
- diz üstü (veri aktarimi)
- harici hafiza (veri yedekleme)
- röportajlar icin ses kayit cihazi
- akilli telefon: kamera ve ses kaydi icin yedek donanim (+harici akü)

edit/eklendi: - bagdastirici (adaptör)

- "multi-role" sirt cantasi Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: delicious - 11 Nisan 2015, 01:27:17
tiyolariniz icin tesekkürler arkadaslar

bu hususta kendi düsüncelerimi paylasmadan önce sizden gelecekleri ögrenmek istedim ;)

teknik donanim:
-------------------
- kamera
- kamera yedek
- akü
- akü yedek
- hafiza karti
- hafiza karti yedek
- sarj aleti
- kart okuyucu
- gerekli kablolar
- diz üstü (veri aktarimi)
- harici hafiza (veri yedekleme)
- röportajlar icin ses kayit cihazi
- akilli telefon: kamera ve ses kaydi icin yedek donanim (+harici akü)

- "multi-role" sirt cantasi

Teknik donanım itibariyle biraz abartılı olmamış mı !

Birkaç ek de ben yapmak isterim ;

-Yangın söndürme tüpü
-İtfaiye hortumu
-Plastik Leğen
-Lazımlık
-Bijon anahtarı

Olacak O Kadar tiplemesinde ki ''Tam Teçhizatlı Kameraman Cevat Kelle'' misali ...

Þaka yapıyorum tabi ki,
iyi fuarlar , paylaşımlarınızı bekliyoruz.  :) Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz