IDEF'15

Başlatan SKYWOLF, 28 Ocak 2015, 23:43:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ben Latif Aral Alis'i gorursem Sarsilmaz hangi unlu Amerikan firmasini satin almis diye sormak isterim, gecenlerde gazeteler Sarsilmazin en buyuk Amerikan silah ureticilerinden birini satin aldigi yaziyordu ama hangi firma oldugu muamma. Mesajı Paylaş

Listeye adını yazdıran arkadaşlar,

Acaba mesleğiniz ile sahip olduğunuz herhangi bir kartvizitiniz var mı? Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

soru bankasi icin: murad bayar nerede, ne ile mesgul; kendisinden, mevcut birikiminden nasil faydalaniliyor / faydalaniliyor mu? Mesajı Paylaş

Az kaldı, bilet geldiğimizde orda bulabilir miyiz? :) Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: TurkGucu - 19 Nisan 2015, 01:05:02
Az kaldı, bilet geldiğimizde orda bulabilir miyiz? :)

Bulamazsınız. Bilet satılmıyor. Davetiye ile giriliyor. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: Nutuk - 19 Şubat 2015, 00:03:09
Idef 2015 sitesinde su yazi var:

FUARIN AÇIK OLDUĞU GÜNLER VE FUARA GİRİÞ

Fuar 5 - 8 Mayıs 2015 tarihleri arasında sadece davetlilere ve profesyonellere açıktır ve giriş için sadece fuar yönetiminin davetiyesi geçerlidir. Başka hiçbir davet formu geçerli değildir. Bütün ziyaretçiler resmi kayıt işlemlerini yaptırmak zorundadır.

Fuar ziyaret gün ve saatleri aşağıdaki gibidir.

5 Mayıs 2015 (10:00-17:00)
6-7 Mayıs 2015 (10:00-17:00)
8 Mayıs 2015 (10:00-16:00)

Fuari gecen seferki gibi iki gun gezmeyi dusunuyorum 6 ve 7 mayista sabah saat 9:30 tan itibaren kapida olurum

Hatirlatmakta yarar var, 6 mayis saat 9:30 ta Tuyap ana kapisini bulusma yeri olarak belirleyelim mi?
Mesajı Paylaş

Sayın Skywolf sayesinde bilet temin edebilirsek bende kapıda olabilirim :) Acaba 6 sında çok yoğunluk olur mu ? Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz