IDEF'15

Başlatan SKYWOLF, 28 Ocak 2015, 23:43:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Samur. Diğer paketlenmiş araç  da pars muhtemelen. Sabah gördüklerimden biri de korkut olabilir. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

skywolf,

sanirim hemseriyiz

memleket sakarya ;)

Mesajı Paylaş

teknik donanim:
-------------------
- kamera (+akü/hafiza karti yedek)
- kamera yedek (+akü/hafiza karti yedek)
- sarj aleti
- kart okuyucu
- gerekli kablolar
- bagdastirici (adaptör)
- diz üstü (veri aktarimi)
- harici hafiza: ex hd ve/veya usb stick (veri yedekleme)
- röportajlar icin ses kayit cihazi
- akilli telefon: "kamera ve ses kaydi icin yedek donanim"
- harici akü/powerbank/wankband
- "multi-role" sirt cantasi

diger:
---------
- (fosforlu) kalem
- not defteri (alternatif: ses kayit cihazi)
- rahat ayakkabi
- yiyecek
- icecek
- kart vizit
- agri kesici
- davetiye
- soru bankasi
- fuar plani

az evvel son siparislerimi verdim ;) Mesajı Paylaş

Galiba. :)

Tavsiyem dizüstü bilgisayarlarınızı yanınızda taşımayın. Çok yorulursunuz. Þarj cihazı veya yedek pil, yedek hafıza daha iyi bir yöntem.Mutlaka yanınıza su alın. Benim gibi sık sık başı ağrıyanlar için de mutlaka ağrı kesici alsın yanına. Hepsini bir sırt çantasına koyun. Mümkün olduğunca elleriniz boş olsun. Fuada bir sürü broşür, katalog, dergi, eşantiyon hediyeler vs gözünüze çarpacak. İster istemez onlardan alacaksınız. Yükünüz artacak. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Alıntı yapılan: delicious - 29 Nisan 2015, 05:47:27
teknik donanim:
-------------------
- kamera (+akü/hafiza karti yedek)
- kamera yedek (+akü/hafiza karti yedek)
- sarj aleti
- kart okuyucu
- gerekli kablolar
- bagdastirici (adaptör)
- diz üstü (veri aktarimi)
- harici hafiza: ex hd ve/veya usb stick (veri yedekleme)
- röportajlar icin ses kayit cihazi
- akilli telefon: "kamera ve ses kaydi icin yedek donanim"
- harici akü/powerbank/wankband
- "multi-role" sirt cantasi

diger:
---------
- (fosforlu) kalem
- not defteri (alternatif: ses kayit cihazi)
- rahat ayakkabi
- yiyecek
- icecek
- kart vizit
- agri kesici
- davetiye
- soru bankasi
- fuar plani

az evvel son siparislerimi verdim ;)

Hocam Soru bankası ne için, ayıptır sorması? Mesajı Paylaş

Fuarda soracağımız sorular için. Mesajı Paylaş

Orko_8 twitter hesabından paylaşmış.

Alıntı YapRoketsan Mk81/Mk82 bombalarına takılabilen ''Teber'' isimli INS/GPS/LASER güdüm kitini idef'te tanıtacak.

Mesajı Paylaş

Sayın Başkan çarşamba günü gelemeyeceğim çünkü üniversitede dersim var, haftaya perşembe günü 'tam zamanlı' görüşmek üzere Mesajı Paylaş

Baya ileriyi görmuşuz PGB klasmanında. Bide IIR baslıklı ekledikmi o kite tamamdır bu iş. Mesajı Paylaş

Fuara katılacak arakadaşlar, en çok hangi sisteme ilgi duyuyorsunuz? Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz