IDEF'15

Başlatan SKYWOLF, 28 Ocak 2015, 23:43:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Soruları görünce benim bile gözüm korktu :) Sorulup öğrenilmesi gereken o kadar çok milli ürün oldu ki, o kalabalıkta sorması da, cevap alması da oldukça güç olacak. Bakalım ne koparabilirsek artık :) Mesajı Paylaş

katılım ve davetiye için geç mi kaldım?
Mesajı Paylaş

Maalesef öyle görünüyor,sabaha fuar başlıyor.Ama siz illada katılmak istiyorum derseniz Çarşamba sabah 09:30 da ana giriş kapısında olun,elimizden geleniyaparız içeriye girebilmeniz için.

Bu arada kokpit aero aracılığı ile ilk görüntüler düşmeye başladı.

Hisar

Roketsan standı.

Mesajı Paylaş

SOM & SOM-J

Roketsan Tseo ve Aspide motorları

Mesajı Paylaş

Akıncı recce

Sage HGK & LGK

Mesajı Paylaş

Aselsan EH pod

Aselsan Kornet kule

Mesajı Paylaş

Aselsan laser prototip

Hisar-O

Mesajı Paylaş

Anka-S & Satcom

Mesajı Paylaş

bu Akıncı recce, reconnaissance dan mı geliyor?
bir de HisarO'yu monte etttikleri Zetros ilginç olmuş. Envanterde yok benim bildiğim. Herhangi bir esprisi var mı? Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

Roketsanın motor programı varmıydı ? Birde Hisar-O Taşıyıcısının neden Mercedes Olduğunu birisi açıklayabilirmi? Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz