F/A-18 HORNET

Başlatan Felix, 22 Mart 2009, 00:34:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

F/A-18 HORNET

Boeing'den Yunanistan'a Super Hornet Teklifi

Boeing firması, 10 Mart 2009′da yaptığı açıklamada Yunanistan'a F/A 18 E/F'lerini satabileceğini duyurdu.

Uzun süredir muharebe uçağı arayışında olan Yunanistan'a Boeing'den sürpriz teklif. Þu an sadece ABD donanması tarafından kullanılan ve henüz kullanılmasa da üretim hattında bulunan ve resmi olarak Avusturalya Hava Kuvvetleri'nce sipariş edilen uçaklar, Yunanistan'ın teklife sıcak bakması ve kabul etmesi halinde üçüncü kullanıcısını bulmuş olacak.

Boeing Global Strike Systems Genel Müdürü Dan Korte'nin "Yunanistan'a Block II Super Hornet'ları önermekten memnuniyet duyarız" diye ifade ettiği teklifte, uçağın 500.000 saatlik kanıtlanmış başarılı uçuşları ve bakım masraflarıyla Yunanistan'ın aradığı uçak olduğu belirtildi. Raytheon'a ait APG-79 radarıyla sahip olduğu elektronik harp yeteneklerinin belirtildiği açıklamada Yunanistan hükümeti ve firmaları ile uzun dönemli anlaşmalarda da bulunabileceği belirtildi.

www.savunmasanayi.net
Mesajı Paylaş
  • Gösterim 71,697 
  • Yabancı Hava Sistemleri ile İlgili Haberler
  • 162 Yanıtlar

MSI nin sayısını aldım eve getirdim 1 gün sonra inceleyecektim ama dergiyi bulamadım >:(

Göz gezdirmiştim eğer yanlış değilse Yunanistan F18 i seçti diye bir haber vardı
Mesajı Paylaş

Eger Yunanistan FA 18 leri satın alırsa Egede güç dengesi aleyhimize olacaktır.
Deniz kuvvetlerinin orta ve uzun ufuk projeleri ne oldu bu arada? Mesajı Paylaş

Yunanistan'ın yeni nesil savaş uçağı ihalesinde daha teklifler bile alınmadı. Sadece Boeing, F/A-18E/F ile teklif vereceğini ilan etti, kısa süre önce de Saab Gripen NG'yi önereceğini duyurdu. Belirlenen bir şey yok henüz. Mesajı Paylaş

yunanistanın ekonomisi zor durumda bişey alabileeklerini sanmıyorum henüz Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Marksmann - 11 Nisan 2009, 22:54:00
yunanistanın ekonomisi zor durumda bişey alabileeklerini sanmıyorum henüz

+1 alsalarda kaçtane alıcaklarki güç dengelerini değiştirecek. Mesajı Paylaş

Onların amacı dengeli beslenme hepsinden olsun  ;D Mesajı Paylaş

ama onların hepsini birden savaşta nasıl besliyecekler onu bilemiyoruz. Mesajı Paylaş

yunanistan maşa idi yine aynı rolü alıyor..kurtuluş savaşnını biliyoruz arkadaşlar..!

abd adam başı ucak kaldırıyorda ne oluyore:)= Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz