Deniz Kuvvetleri...

Başlatan мคяครℓเ, 16 Mayıs 2015, 17:36:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper bir radar olmuş çok işimize yarayacak Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Sanki bir korsan filmi sahnesi gibi. Harika bir poz. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Bu İstif sınıfı ne kadar güzel gözüküyor ya, çok hoşuma gidiyor, darısı Hava Savunma Fırkateynine.
Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 30 Ekim 2023, 22:40:06

Sanki bir korsan filmi sahnesi gibi. Harika bir poz.

Donanma filmi olabilir Mesajı Paylaş

Meko2larla İ sınıfının yan yana olduğu bir resim var mı , ebat olarak karşılaştıralım... Mesajı Paylaş

TCG Piri Reis Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Hem Yerli Hem de Milli.  :P :P ;D Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan1976 - 01 Kasım 2023, 10:28:51
Alıntı yapılan: SKYWOLF - 01 Kasım 2023, 00:50:34

TCG Pirireis

Motoru yerli mi bunun 😏😏😏

Bu arada denizaltı kulesine çıkmaya sadece 3 personel yetkili olurmuş, fotoğrafta 3'ü bir arada galiba. Mesajı Paylaş

Kulede 5 kişi görülüyor. Amiral yıldızı toka edildiğine göre bir tanesi denizaltı filo komutanı. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz