Katar ile İmzalanan Anlaşma Onaylandı

Başlatan SKYWOLF, 08 Haziran 2015, 20:40:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Deniz ve kara  anlaşılır ama hava kuvvetlerinin konuşlanması tahminen bir filo F-16 olur ana vatan daki muharip gücü etkilemez mi sonuçta eldeki uçak sayısı belli Mesajı Paylaş
IRK, DİN, DİL, MEZHEP ÖNEMLİ DEĞİLDİR ÖNEMLİ OLAN BU ÜLKE İÇİN YAPTIKLARINDIR

Bizim 81 ilin en ufagının toprağına sahip Katarın Hava kuvvetleri (savaş uçağı bakımından) Koskoca Türkiyenin hemen hemen yarısı kadar. İsrailinki bile bizden fazla. Ben azami 350-400 aralığında bir uçak filosuna sahip olunması taraftarıyım. En azından bir filo yurt dışına gittiği zaman sıkıntı yaşar mıyız diye sorma ihtiyacı bile hissetmeyiz. Mesajı Paylaş
TURK OGUZ BEGLERİ BUDUN EÞİDİN. ÜZE TENGRİ BASMASAR , ASRA YİR TELİNMESER , TÜRK BUDUN , İLİNGİN TÖRÜNGÜN KİM ARTATI UDAÇI ERTİ ?

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Katar da ki Donanım nedense Anadoludan daha iyi yoksa ben mi yanlış algılıyorum  ??? Mesajı Paylaş

Cünkü  yanlis bilmiyorsam Bütün masraflari Katar  Hükümeti üslaniyor. Mesajı Paylaş

IRK, DİN, DİL, MEZHEP ÖNEMLİ DEĞİLDİR ÖNEMLİ OLAN BU ÜLKE İÇİN YAPTIKLARINDIR

sadece gözlük var oda kum fırtanaları için olabilir Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Raptor44 - 15 Haziran 2018, 12:01:02
Þu kasklar yine olmamış

Üniformalara ne dersin? Askerler neredeyse boğulacak. Mesajı Paylaş

Alıntı Yap🇹🇷  🇶🇦 Qatar's Foreign Ministry:Qatar-Turkey to boost their co-operation to a comprehensive partnership level.

Katar Dışişleri Bakanlığı: Katar ve Türkiye aralarındaki işbirliğini geniş kapsamlı bir ortaklığa yükseltecekler.
Mesajı Paylaş
]

Alıntı YapTSK'nın Katar'daki mevcudiyeti artıyor!

-Katar'da Kara Unsur Komutanlığı'ndan sonra Deniz Unsur Komutanlığı kuruluyor.

-Kasım ayında iki adet TUZLA Sınıfı Karakol Botu Katar'da konuşlanacak.

https://mobile.twitter.com/M5Dergi/status/1556190270294728704?cxt=HHwWgICx_ciz2ZgrAAAA
Mesajı Paylaş
]

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz