Rusya Savaş Gemileri İçin Geliştirdiği Görsel Optik Parazit Sistemini Sergiledi

Başlatan SKYWOLF, 07 Ekim 2015, 21:03:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rusya Savaş Gemileri İçin Geliştirdiği Görsel Optik Parazit Sistemini Sergiledi

Rusya; düşman silah sistemlerini, sensör ve operatörlerini kuvvetli bir parlak ışıkla kamaştıran yeni optik karşı önlem sistemini bir fırkateyn üzerinde test etmeye hazırlanıyor.

Rusya'nın Birleşik Cihaz Üretim Þirketi tarafından geliştirilen Görsel Parazit Sistemi "Grach" ; askeri operasyonlardaki yüzey savaş gemilerini, parlak bir ışık kullanarak düşman savaş gemilerinin oprik cihazlarına karşı perdeler.

Grach; 5-6 ekim tarihleri arasında Moskova'da gerçekleştirilen "Savunma Bakanlığı Yenilik Günü" nde uluslararası sergide sergilendi. Üreticisinin açıklamasına göre Grach; amfibi araçlar, hoverkraftlar ve hydrofoiller dahil 2. sınıf yüzey gemilerinde kullanım için tasarlanmıştır.

Cihaz aynı zamanda Project 22350 olarak bilinen bir Amiral Gorshkov sınıfı firkateyn üzerine monte edilerek iki hafta içerisinde test edilecek.

DefenceTurk.com Mesajı Paylaş
  • Gösterim 3,676 
  • Yabancı Elektronik Sistemler ile İlgili Haberler
  • 0 Yanıtlar

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz