Hindistan da Stealth İnsansız Hava Aracı Geliştirmek İstiyor

Başlatan SKYWOLF, 20 Aralık 2015, 18:51:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hindistan da Stealth İnsansız Hava Aracı Geliştirmek İstiyor

Hindistan basınında çıkan haberlere göre Hint Hükümeti yerli silahlı insansız hava aracı geliştirmek için program başlatmaya hazırlanıyor.

Times of India'ya göre söz konusu insanız hava aracı füzelerle donatılmış olacak ve belirlenen hedefleri imha ettikten sonra kendi kendine üssüne geri dönecek. İnsansız uçaklar, Hint tasarımı lan Kaveri havacılık motorunun bir çeşidi tarafından güçlendirilecekler.

Esasen Hindistan Savunma Bakanlığı tarafından Ghatak Projesi olarak adlandırılan çalışma, Hindistan Maliye Bakanlığı'nın onayını bekliyor.

DefenceTurk.com Mesajı Paylaş
  • Gösterim 2,572 
  • Yabancı Hava Sistemleri ile İlgili Haberler
  • 2 Yanıtlar

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: мคяครℓเ - 21 Aralık 2015, 14:30:15
Bunlar ucak motoru uretmeyi basardimi.

LCA için geliştirmeye çalıştıkları Kaveri motoru var. Henüz tam olarak hazır değil. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz