İ SINIFI FIRKATEYN

Başlatan SKYWOLF, 21 Aralık 2015, 08:32:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kınalıada korvetinin Deniz kuvvetlerine teslimi ve İ-sınıfı fırkateynin denize indirilmesi tören bu Pazar yapılacakmış. Mesajı Paylaş

Ayakta ölmek,diz üstü yaşamaktan daha iyidir.

İ-sınıfı %50 bitmiş. Çıplak denize inecek. Daha içinin dolması var. O da 2020 yi bulur. Sonra testleri var. Envantere girişi:2021.
Zaten bu da verilen teslim tarihi idi. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Yasar - 27 Eylül 2019, 15:17:18
İ-sınıfı %50 bitmiş. Çıplak denize inecek. Daha içinin dolması var. O da 2020 yi bulur. Sonra testleri var. Envantere girişi:2021.
Zaten bu da verilen teslim tarihi idi.

İ sınıf ilk geminin envantere giriş tarihi 2022 olarak revize edildi malesef. Mesajı Paylaş

İyi yapmışlar harpoon u yerlileştirdik az daha sabreder hava savunmasından radarına ram füzesine ciws ine ESSM sine torpidosuna kadar her şeyi yerli bir gemi yaparız. Mesajı Paylaş
beğen

Alıntı yapılan: Yasar - 27 Eylül 2019, 14:09:41
Kınalıada korvetinin Deniz kuvvetlerine teslimi ve İ-sınıfı fırkateynin denize indirilmesi tören bu Pazar yapılacakmış.
İ sınıfı suya mı inecek ? Yemin ediyorum annem gelmişte gözleme açmış gibi sevindim. Mesajı Paylaş

Acaba geminin ana radarı işlevsel bir çafrad çfr modülüyle değişecekte onu mu bekliyorlar. Mesajı Paylaş
Savaş Var Denildiğinde Biz;

Kınalıada korvetinin Deniz kuvvetlerine teslimi ve İ-sınıfı fırkateynin denize indirilmesi tören bu Pazar yapılacakmış.

İ sınıfının pazar günü denize indirileceğine dair kaynak nedir? Özellikle baktım bulamadım! Þahsen kabasını görmek için sabırsızlanıyorum. Mesajı Paylaş
Ertuğrul Müyesseroğlu
Dijital Pazarlama Danışmanı & Eğitmen
ertugrulmuyesseroglu.com

Alıntı yapılan: muyesseroglu - 28 Eylül 2019, 14:45:47

İ sınıfının pazar günü denize indirileceğine dair kaynak nedir? Özellikle baktım bulamadım! Þahsen kabasını görmek için sabırsızlanıyorum.
Bu site bahsetmiş zamanında lakin ne kadar gerçek muamma.
https://savunmasanayist.com/haberler/ilk-i-sinifi-firkateyn-denize-inmeye-hazirlaniyor/ Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: DonnieBrasco - 28 Eylül 2019, 15:19:35
Alıntı yapılan: muyesseroglu - 28 Eylül 2019, 14:45:47

İ sınıfının pazar günü denize indirileceğine dair kaynak nedir? Özellikle baktım bulamadım! Þahsen kabasını görmek için sabırsızlanıyorum.
Bu site bahsetmiş zamanında lakin ne kadar gerçek muamma.
https://savunmasanayist.com/haberler/ilk-i-sinifi-firkateyn-denize-inmeye-hazirlaniyor/

Güncel haberlerin hepsinde yarın için kınalı ada teslimatı ve Pakistan için üretilecek milgemlerin ilk kaynak töreni belirtiliyor. Umarım 3'ü bir arada olur :) Mesajı Paylaş
Ertuğrul Müyesseroğlu
Dijital Pazarlama Danışmanı & Eğitmen
ertugrulmuyesseroglu.com

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz