İ SINIFI FIRKATEYN

Başlatan SKYWOLF, 21 Aralık 2015, 08:32:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: serkan1976 - 09 Temmuz 2024, 10:06:06
Alıntı yapılan: Yasar - 08 Temmuz 2024, 18:55:22

I sınıf ı hisar D atışı.
Gurur verici bir video

Verdiğiniz linkte atış yok burada Sayın Yaşar , ben mi göremedim?
URL bir sonraki videoya atlamıış herhalde. Düzelttim. Uyarı için teşekkürler.

PS
Sn Timuçin 'in paylaştığı video ile aynı. Mesajı Paylaş

Alıntı YapMİLGEM 9'un sac kesme töreni yapıldı.

MİLGEM 6-12 gemilerin tedariki projesi kapsamında Anadolu Tersanesi'nde MİLGEM 9'un sac kesme töreni gerçekleştirildi.
Üç gemi eş zamanlı üretiliyor.

MİLGEM'in 6-7 ve 8'inci gemileri olan TCG İzmir, TCG İzmit, TCG İçel'in inşası STM-TAİS iş ortaklığında yürütülüyor. Projede, Anadolu, Sedef ve Sefine tersanelerinin her birinin eş zamanlı olarak 1 adet İSTİF sınıfı fırkateyni 36 ayda inşa etmesi planlanıyor.

Mesajı Paylaş
]

MİLGEM 9, İstif sınıfının 4. gemisi mi? 4 Ada Sınıfı+ TCG Ufuk+ 4 İstif olarak gidiyor değil mi? İstif sayısı 8'e çıkacağı resmileşti mi ve hangi tersanelerde ve nasıl bir üretim planı var ? Mesajı Paylaş
Toprakların ucu deniz olan bir ulusun sınırını, halkının kudret ve yeteneğinin hududu çizer bu yüzden mükemmel ve kaadir bir Türk Donanmasına malik olmak gayedir.

Bu 5. İstanbul sınıfı bence. Savunma sanayi icra kurulu resmi karar aldı Ocak ayında. Sonrasında yeni ihale acmadilar, daha önce yapılan 3 gemilik anlaşmaları 7 gemiye çıkacak şekilde revize ettiler. Aynı tersaneler ve alt yükleniciler yapacak yani Mesajı Paylaş

Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

TF2000 diye bir proje vardı, onu ya iptal ettiler ya da ertelediler ve yerine fazladan I sınıfı yapma kararı aldılar diye hatirliyorum...Bu gemiler onlar olmali Mesajı Paylaş
What is steel compared to the hand that wields it?

Alıntı yapılan: Gökbörü - 10 Temmuz 2024, 11:50:29
TF2000 diye bir proje vardı, onu ya iptal ettiler ya da ertelediler ve yerine fazladan I sınıfı yapma kararı aldılar diye hatirliyorum...Bu gemiler onlar olmali
Çok doğru!
1-4 arası Milgem Ada sınıfı
5-8 arası TCG İstanbul'un da içinde olduğu ilk 4'lü I-Sınıfı
9-12 arası da ikinci parti 4 adet I-Sınıfı.

Türkiye aynı anda 7 adet I-Sınıfı üretebileceğini gösteriyor dünyaya.

Mesajı Paylaş

Bu 12 geminin tamamının envantere girdiği tarihte acaba genel envanterimiz ne olur? Mesela ilk 4 paketlik Perry fırkateynler tamamen envanterden çıkarılır mı? Buna ilk 4 paketlik Meko'lar da eklenir mi acaba? Mesajı Paylaş

Barbaros sınıfı Deniz kuvvetlerimizde bir müddet hizmet verecek. Perry Ve yavuz sınıfları peder bey envanterden çıkacaklar. Yeni gemiler silah bakımından eskilerinden daha üstün. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz