İ SINIFI FIRKATEYN

Başlatan SKYWOLF, 21 Aralık 2015, 08:32:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Aşık oldum galiba :o Mesajı Paylaş

IRK, DİN, DİL, MEZHEP ÖNEMLİ DEĞİLDİR ÖNEMLİ OLAN BU ÜLKE İÇİN YAPTIKLARINDIR

birde yapılmışını görebilseydik :( Mesajı Paylaş
TURK OGUZ BEGLERİ BUDUN EÞİDİN. ÜZE TENGRİ BASMASAR , ASRA YİR TELİNMESER , TÜRK BUDUN , İLİNGİN TÖRÜNGÜN KİM ARTATI UDAÇI ERTİ ?

Hayırlısıyla onu da göreceğiz. Nede olsa inşaası devam ediyor. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Destroyed - 01 Mart 2018, 00:32:32

Aşık oldum galiba :o
Abi hastayım bunlara,18 Martta msü sınavına giricem ilk hedef deniz harp okulu hayırlısıyla bir kazansam çok iyi olacak 8) Mesajı Paylaş

Neden tüm gemilerde SMART-S Mk2 radar kullanılıyor? Biraz baktım 250 km menzili var, tamam korvetlere bu iyi de bari fırkateynlere Thales SMART-L falan koysaydılar :) Uçana kaçana bu radar konuyor.. Bilen biri aydınlata bilir mi?.. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Destroyed - 01 Mart 2018, 00:32:32

Aşık oldum galiba :o
kocaelide modelci yusuf akmeşe abimizin yapmış oldugu modellerdir. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Destroyed - 01 Mart 2018, 15:07:04
Neden tüm gemilerde SMART-S Mk2 radar kullanılıyor? Biraz baktım 250 km menzili var, tamam korvetlere bu iyi de bari fırkateynlere Thales SMART-L falan koysaydılar :) Uçana kaçana bu radar konuyor.. Bilen biri aydınlata bilir mi?..

Nedeni çok basit Thales SMART-L Thales Hollanda ürünü hatta kendileri "State of the art Radar System" olarak üstüne basa basa söylüyorlar. Yani Made in Netherland. Hollanda ile ilişkilerimiz malum , istesek de vermezler.

Mesajı Paylaş

Nedeni ondan daha basit, daha iyisini kendimiz yapamıyoruz. Light fırkateyn yaptık, radarı ise zayıf... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: marmara - 01 Mart 2018, 18:50:40
Nedeni ondan daha basit, daha iyisini kendimiz yapamıyoruz. Light fırkateyn yaptık, radarı ise zayıf...

cafradın alttaki ilüstrasyonunu vereceğim lite versiyonu koyamazmıyız ?

Mesajı Paylaş
Savaş Var Denildiğinde Biz;

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz