Çin'in Uçak Gemileri

Başlatan fırtına06, 01 Ocak 2016, 13:03:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: Yabgu - 13 Mayıs 2018, 11:18:34
Çin'in ikinci uçak gemisi bugün deniz testleri için denize açıldı.

çin 3. yüde yakında kızağa koyar gibime geliyor yalnız çinlilerin nükleer güçle çalışan bir uçak gemisi planı varmı acaba çin bu hamleleri ile dünya denizlerinde ABD ile kapışmaya hazırlanıyor Mesajı Paylaş
IRK, DİN, DİL, MEZHEP ÖNEMLİ DEĞİLDİR ÖNEMLİ OLAN BU ÜLKE İÇİN YAPTIKLARINDIR

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 16 Ekim 2018, 17:53:42

Ne görüyorsunuz?

Geleceğin süper gücünü görüyorum birde gemide küçük değişiklikler yaparak ikinci uçak gemilerini yapmışlar Mesajı Paylaş

Proje ismi 001A olan ikinci uçak gemisi testlere başlamış. Dalian tersanesi, 27 Aralık 2018.

Mesajı Paylaş

Uçak gemileri arkadaki devasa tankerin yanında epey küçük kalıyorlar. Çin'in gemi inşa kapasitesi oldukça iyi seviyede. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 28 Aralık 2018, 17:06:17
Uçak gemileri arkadaki devasa tankerin yanında epey küçük kalıyorlar. Çin'in gemi inşa kapasitesi oldukça iyi seviyede.

Adamlar matbaa gibi basıyor, aynı anda 6 adet destroyer ve yaklaşık her birini 2 senede inşaa ediyor.

Korvet ve fırkateyn gibi ufak gemilerden bahsetmeye gerek yok sanırım.

Aralık 2018 Dalian tersanesi, 5 adet proje 052D destroyeri ve 1 adet 12000-13000 tonluk proje 055 sınıfı süper destroyerin inşaatından görüntü.

Mesajı Paylaş

Bu Çinliler tavşan gibiler üretim hızları çok iyi bu adamların çeyreği kadar hızlı olsaydık şimdi donanma Akdeniz,Ege ve Karadeniz de ki durumlar ile nasıl baş edicek diye düşünmezdik 3. Uçak gemilerinin inşaatına başlandımı Mesajı Paylaş

Denizcilik konusunda talep de çok anlaşılan. Þu feribot iskelesine bakalım mesela. Sanki gemirlerden köprü yapar gibi.

Mesajı Paylaş

Nüfus kalabalık olunca ihtiyaçta fazla oluyor Mesajı Paylaş

Çin'in, kendi imkanlarıyla inşa ettiği ilk uçak gemisi Tip 001A 4'üncü kez seyir testlerine çıkacak.

ABD başta olmak üzere bölge ülkeleriyle rekabet halindeki Çin, donanmasını küresel bir güç haline getirmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda 1998 yılında Ukrayna'dan satın aldığı ve daha sonra aktif hale getirerek kullanmaya başladığı Liaoning uçak gemisinden sonra sahip olacağı ikinci gemi Tip 001A'nın ana tahrik (ana makina), radar, iletişim, hava trafik kontrol sistemleri ve uçak iniş kalkışları test edilecek.

Dalian Tersanesi'nde 26 Nisan 2017'de suya indirilen ve ilk deniz testlerine 13 Mayıs'ta başlayan 50 bin ton ağırlığa, 315 metre uzunluğa ve 75 metre genişliğindeki Tip 001A uçak gemisinin önümüzdeki yıl nisan ayında Donanmanın 70. yıldönümü vesilesiyle teslim edilmesi bekleniyor.

http://defenceandtechnology.com/2019/01/02/cinli-tip-001a-teslimat-icin-testlerde/ Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz