GEPARD

Başlatan RekarnO, 07 Haziran 2009, 19:30:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

• Gösterim 12,953 
  • Kara Araçları Galerisi/ Land Vehicles Galllery
  • 16 Yanıtlar

Mesajı Paylaş

Bu konu zaten var.. Bi indekse baksaydınız.. ::)

Konuları birleştiriyorum..

http://www.defenceturk.com/index.php?topic=741.msg4389#msg4389 Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: RekarnO - 20 Mart 2011, 12:15:18
Bu konu zaten var.. Bi indekse baksaydınız.. ::)

Konuları birleştiriyorum..

http://www.defenceturk.com/index.php?topic=741.msg4389#msg4389
haklısınız sabah 6 civarı uykusuz olunca gözden kaçmış.TÞK Mesajı Paylaş

Bu sistemden bizim elimizde var mı? Mesajı Paylaş
Ne Mutlu Türküm Diyene. Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Alıntı yapılan: kanas - 21 Mart 2011, 10:15:01
Bu sistemden bizim elimizde var mı?
kullanan ülkeler
Almanya
Hollanda
Belçika
Romanya(almanlardan alınan 2.eller)
Þili
Bu sistemin en başta yapılmasının sebebi tanklara ve ilerleyen birliklere hava savunma desteği şasi zaten leopard1 şasesi 2.dünya savaşında alman tank birlikleri hava saldırılarında çok kayıp verdi ilerleyen zaman içinde bu sistemi geliştirdiler zaten zırhlı birlikleri korumanın en güzel yolu bu tür sistemler. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: kanas - 21 Mart 2011, 10:15:01
Bu sistemden bizim elimizde var mı?
envanter dışına çıkarmayı düşündüğümüz daha eski  sadece  hava savunma topu olarak kullanılan sistemler mevcut , bana  göre gerekte  yok ,  bu araçlarda kullanılan  hava savunma topları  2km üzerinde hedeflere karşı etkisiz  , kullandıkları  hava savunma füzeleride  zaten  alçak irtifa  hava savunma  füzeleri  yani  bu ihtiyacımızı  zıpkın , atılgan  ile  sağlıyoruz Mesajı Paylaş

Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz