Uzun Menzilli Erken Uyarı ve İhbar Radar Sistemi (EIRS)

Başlatan мคяครℓเ, 10 Nisan 2016, 01:25:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: spear - 17 Şubat 2018, 11:12:23
Bu radar yada bunun benzeri deniz unsurlarına monte edilebilirmi

TF2000'de bulunma ihtimali var Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Tuco - 17 Şubat 2018, 11:18:02
Alıntı yapılan: spear - 17 Şubat 2018, 11:12:23
Bu radar yada bunun benzeri deniz unsurlarına monte edilebilirmi

TF2000'de bulunma ihtimali var
Tf-2000'de ÇAFRAD var  450km menzilli olarak,aynıdır heralde aynı olmasa bile L-band radarı takıcaklardır oda aynı işi görür. Mesajı Paylaş

Ben daha öncede sormuştum bu radarı S400 ler ile konuşturablir miyiz? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Destroyed - 17 Şubat 2018, 22:10:02
Ben daha öncede sormuştum bu radarı S400 ler ile konuşturablir miyiz?
Uyumlu üretilebilir ama sorun çıkarabilir kuvvet garanti iş yapar risk almaz zaten s400 radarı kaliteli ve kendini kanıtlamış bir sistemin parçası o yüzden ihtiyaç yok yeni radara. Mesajı Paylaş

Nato sistemine entegre olamayacağı için stand alone çalışacak  ve bu performansında düşüklük yaratacak dendi daha önce o yüzden sordum :) Buna entegre edilirse kendi şemsiyesi olur diye mantık yürüttüm. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Destroyed - 17 Şubat 2018, 22:25:07
Nato sistemine entegre olamayacağı için stand alone çalışacak  ve bu performansında düşüklük yaratacak dendi daha önce o yüzden sordum :) Buna entegre edilirse kendi şemsiyesi olur diye mantık yürüttüm.
Biz kendi şemsiyemizi yapıyoruz çok kısa,kısa,orta,uzun olmak üzere sistem bizim olunca füzeleri entegre edebiliriz tabi ruslardan kaynak kodları alabilirsek(bence vermezler) füzeleri entegre ederiz ve hibrit bir sistem olur ama asıl sorun BMD o konuda malesef nato lazım :'( Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Muzoo77 - 17 Şubat 2018, 22:18:50
Uyumlu üretilebilir ama sorun çıkarabilir kuvvet garanti iş yapar risk almaz zaten s400 radarı kaliteli ve kendini kanıtlamış bir sistemin parçası o yüzden ihtiyaç yok yeni radara.

Yeni radara ihtiyaç var mı yok mu ayrı konu ama diğer radarlarla konuşabilmesi önemli birşey. Fikir vermesi açısından aşağıdaki yazı güzel bir kaynak...

http://www.siyahgribeyaz.com/2017/09/hava-ve-fuze-savunmas-basit-bir.html Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Tuco - 19 Şubat 2018, 10:55:12
Alıntı yapılan: Muzoo77 - 17 Şubat 2018, 22:18:50
Uyumlu üretilebilir ama sorun çıkarabilir kuvvet garanti iş yapar risk almaz zaten s400 radarı kaliteli ve kendini kanıtlamış bir sistemin parçası o yüzden ihtiyaç yok yeni radara.

Yeni radara ihtiyaç var mı yok mu ayrı konu ama diğer radarlarla konuşabilmesi önemli birşey. Fikir vermesi açısından aşağıdaki yazı güzel bir kaynak...

http://www.siyahgribeyaz.com/2017/09/hava-ve-fuze-savunmas-basit-bir.html
Güzel tespitler var yapanın eline sağlık, benim anladığım EIRS tek başına yetersiz ama erken uyarı uçakları ve kaliteli bir radar ağı sistemi ile tehditler bertaraf edilebilir ve bizim bunu sağlıyıcak gücünüz olduğunu düşünüyorum. Mesajı Paylaş

Radar izi çok düşük (stealth) uçakları da mı tespit edebilecek? Görselde F-117 görünüyor. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz