GOWIND Sınıfı Korvetler

Başlatan SKYWOLF, 21 Nisan 2016, 15:50:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Acelemiz yok... 10 tane Arleigh Burke destroyerimiz var , bize saldırırlarsa mahvederiz küffarı...

Koskoca donanmayı sanki dünyada sadece Yunan'a karşı savaşacakmışız gibi donatanlar utansın... Mesajı Paylaş

Hocam bu yavaşlık cidden hayra alamet değil yani bakın etrafımıza Yunanistan gemi alıyor, Mısır zaten maşallah, İsrail'in Saar gemileri. Bizde ne var peki daha inşası devam eden i sınıfı... Mesajı Paylaş
Ayakta ölmek,diz üstü yaşamaktan daha iyidir.

Hızla 15 tane İ sınıfı yapmalıyız.
10 tane de TF-2000 , 7 az olur...

2030'da bunlar elimizde olmalı...Ama üretim hızımız çok yavaş.
Ben iyimserlik yapıp , bu ilk İ sınıfı gemimiz olduğu için yavaş ve öğrenerek üretim yaptığımıza inanmak istiyorum , bundan sonrakiler illaki hızlı olacaktır ve de olmalıdır...

Sonuçta destroyer yapmıyoruz , korvetten devşirme  light fırkateyn yapıyoruz...
Mesajı Paylaş

yunanistan mısır gibi ülkelerin deniz kuvvetlerinin donanma gemi sayıları artışına, tsk siha dan atılacak füzelerle indirirm diye düşünüyor diye mi i sınıfı ve diğer gemiler ağırdan alınıyor. Mesajı Paylaş

Hemen gemi yapmalıyız diyorsunuz da! bunları kullanacak personel, leblebi misali çuvalda mı bekliyor? Mesajı Paylaş

4 tane Milgem yaptık sadece boyunu uzatıp vls eklicez vb ne kadar zor olabilir ki Mesajı Paylaş

Benim anladığım deniz kuvvetlerimiz de eksiğimizin farkında. Sıkıntı şu ki ekonomik olarak iyi değiliz. Ayrıca alt sistemlerde örtülü ambargolarla uğraşıyoruz yada kendi sistemlerimizin bitmesini bekliyoruz. Üstadlar kadar bilemem ; ama ülkemiz kocaman bir gemi gibi Atmaca'nın menzili oldukça uzatılabilirse eğer tüm denizlerde tehdit oluştururuz. Rusya'nın kara konuşlu bataryaları gibi...
15 i sınıfı hiç olmayabilir diye düşünüyorum keza tf2000 de .. olabilir ise daha efektif ucuz bir şeyler yapmamız gerekebilir. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Partikül - 07 Temmuz 2020, 23:02:41
Hemen gemi yapmalıyız diyorsunuz da! bunları kullanacak personel, leblebi misali çuvalda mı bekliyor?

Burak sınıfı korvetlerde, yavuz sınıfı fırkateynlerde ve modernize edilmemiş 4 g sınıfında görev yapıyorlar. Mesajı Paylaş
Savaş Var Denildiğinde Biz;

Siha var tanka gerek yok , atmaca var i sınıfına gerek yok , siper var Tf-2000'e gerek yok , Akıncı var uçağa gerek yok ,  koral var zatta zurta gerek yok ....

Bizim tüm olayımız bu zaten . Bir sistem üretince , 2 sistemin artık gereksiz olduğunu iddia ediyoruz...
Bütün Dünya salak bir tek biz akıllıyız...

Paramız yok,teknolojimiz yetersiz deyin anlarım da şu var buna gerek yok saçmalıklarını bırakalım arkadaşlar lütfen.
Bir siha yaptık nerdeyse kara,hava,deniz kuvvetlerimizi terhis edeceksiniz....😡😡😡 Mesajı Paylaş

Hocam paramız mı yok hemen size açıklayayım.
Geçen ünlüler için konserlere 30 Milyon TL
Kanal İstanbul için 70+ Milyar TL
Filistin'e gönderilen 35 Milyon TL
Buraya daha yazar yazar doldururum hocam paramız var ama nereye var. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz