KADEX 2016

Başlatan AVCI, 02 Haziran 2016, 14:30:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Aselsan'ın Kazakistan'daki ortağı KAE ile helikopter modernizasyonu üzerine çalışıyor anlaşılan.

Mesajı Paylaş

Aselsan standından,

Mesajı Paylaş

Aselsan Sarp & Maraudor

T-72 modernizasyonu

Zırhlı birlikler açık alanda güzel görüntü vermiş.

Mesajı Paylaş

Aselsan mod Kazakistan EC-145 kokpiti.

Orjinal kokpit,

https://strategy2050.kz/news/32679 Mesajı Paylaş

Aselsan-KAE Mi-17 modernizasyonu,

Arlan keşif aracı,

Mesajı Paylaş

Sol taraftaki kule sanırım Korkut kulesi ama sanki tek namlulu gibi.Kazakların elinde 35 yada 40 mm tek namlulu ne var acaba ?

Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: AVCI - 03 Haziran 2016, 09:48:13
Sol taraftaki kule sanırım Korkut kulesi ama sanki tek namlulu gibi.Kazakların elinde 35 yada 40 mm tek namlulu ne var acaba ?

Açıdan öyle görünüyor olabilir. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Sky kuleyi buldum,tahmin ettiğim gibi Korkut çıkmadı,ne acaba ve kime ait ? Acaba Aselsan&Fnss Pençe insansız kulesinin yenilenmiş hali olabilir mi ? biraz ona benzettim ben.

Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz