600 Sınıfı Sahil Güvenlik Gemisi Tedarik Projesi

Başlatan AVCI, 10 Haziran 2016, 14:55:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dearsan ın sahil güvenlik tasarımı tuzla sınıfı karakol botuyla aynı belki boy oranında bi değişiklik yapar orasını bilemem ama dearsan ın teklifi işlevsellik ve tasarım olarak en iii tercih gibi duruyor, hazır kaliteli bi tasarım karakol botu olarak boğazı kapatabilecek durumdayken sg gemisi olarak kullanılması faydalı olur diye düşünüyorum bu arada komutanlık sahil güvenliğe önemi baya artırdı yakın zamanda sg için gemiler yapılmasına rağmen yeni bi ihale açmaları, ve helikopter alımında sg daha büyük helikopter isteği bunu gösteriyo kısaca yapılmaya çalışılan kıyıları sg ve karakol botları ile koruyup gemileri açık denize açmak denizde hüküm sahibi olmak gibi duruyo. Mesajı Paylaş
_TURKEY UNITED STATES_

Sınırdan mülteci geçişindeki olağanüstü artışın etkisi çok büyük bir etken bence! Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz