Eurosatory 2016

Başlatan AVCI, 13 Haziran 2016, 16:56:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

• Gösterim 14,459 
  • Fuarlar, Geziler ve Tatbikatlar / Expositions, Travel and Military Exercises
  • 49 Yanıtlar

Otokar, Tulpar-S dahil 6 modelle fuarda.

Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

BMC ise Vuran 4x4 aracını fuarda sergliyor. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Patria, Cockerill 3030 ve Cockerill 3105 kulelerle donatılmış araçlarını sergiliyor.

Yanlış hatırlamıyorsam IDEF 2015'de Cockerill 3105 bir Arma aracının üzerinde de vardı! Mesajı Paylaş

Güney Kore'nin 155 mm K-9 Kundağı Motorlu Obüsü de sergilenen araçlar arasında.

Krauss-Maffei Wegmann (KMW) de DINGO 2 HD aracını sergiliyor

Beyaz Rusya'nın Minsk Wheel Tractor Plant Open Joint Stock Þirketi VOLAT MZKT-490100 MRAP aracını sergiliyor Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 14 Haziran 2016, 10:51:03

BMC ise Vuran 4x4 aracını fuarda sergliyor.

Bunun üzerindeki kule ne acaba,epeyce farklı ve hafif bir çözüm. Mesajı Paylaş

Supacat  özel kuvvetler için geliştirdiği hafif keşif aracı LRV400 Mk2 aracını sergiliyor.

Iveco–Oto Melara ortaklığı yarı otomatik dolduruculu üçüncü nesil  120/45 mm silah ile donatılmış Centauro II aracını sergiliyor.

TATRA Fotoğrafta Çek Ordusunda kullanılan FORCE 8×8 kamyonunu tanıyor. Mesajı Paylaş

Shladot Ltd. Heavy Duty Tank Transporter (HDTT) ve David zırhlı araçları ile fuarda

Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz