Tezeller Amdac 4x4 Kamyon

Başlatan Paladin, 14 Haziran 2016, 13:10:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mesajı Paylaş
_TURKEY UNITED STATES_

Alıntı yapılan: Paladin - 14 Haziran 2016, 14:05:25

Google arama motorunun değil, resmin url adresini eklemelisiniz. ;)

Örneğin şu adresi >> http://i948.photobucket.com/albums/ad329/Fuzuli_2023/TezellerTaktikArac4.jpg

Boş bir alan için resim ekleye tıklayınca çıkan img komutları arasına koyunca

Ön izleme yapın...

Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

pardon yeni farına vardım - Bmc nin çakma unimogu demiştik ,bu araca tezellerin aracı çok ii bi alternatif Mesajı Paylaş
_TURKEY UNITED STATES_

Askerde BMC'nin aracını kullanmıştım.Gayet güzeldi,otomatik vites ve ayrıca dorse'de ısıtıcı vardı,sonuçta soğuk havalarda az da olsa işe yarıyordu. Mesajı Paylaş

Alıntı Yap2021 sonunda Japon Honda'nın Gebze fabrikasını satın alan Habaş Holding'den büyük sürpriz..

📌Herkes Habaş'ın patronu Rüştü Başaran'dan hibrit sedan bir otomobil beklerken, 'Habas' logolu otobüs ve kamyonlar görüntülendi.

https://mobile.twitter.com/eozpeynirci/status/1574487402923671552?cxt=HHwWgIC-qe782dkrAAAA
Mesajı Paylaş
]

Kamyon bayağı iyi olmuş. Otobüs şehir içi otobüsü.

Otokar, BMC, Anadolu Isuzu, Karsan, Güleryüz, Temsa, Bozankaya vs. derken sürüyle şehir içi otobüs markamız var hali hazırda. Otobüs biraz gereksiz olmuş. Kamyon üreticimiz çok yok ama. BMC ve Ford Otosan dışında çekici, kamyon üreten markamız yok. Tasarımını da oldukça başarılı buldum. Scania'dan esintiler taşıyor. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz