Akıncı İHA Projesi

Başlatan Tuco, 10 Temmuz 2016, 11:29:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Keşke bütün seçim propagandaları böyle olsa:) Mesajı Paylaş

Bu TAI´nin işi değil miydi  ???

Mesajı Paylaş

Atölye deki CMM ölçüm cihazına palet filan yaslamaları komik olmuş. Klimanın rüzgarı bile cihazın ölçümünü etkiliyor Mesajı Paylaş
beğen

Alıntı YapMilli Savunma Bakanı Canikli: AKINCI ismi verilecek taarruz SİHA'ları için bir firmayla sözleşme imzalandı, ilk teslimatın 2020'de yapılacak.
http://www.haberturk.com/ankara-haberleri/15654704-canikli-akinci-ismi-verilecek-taarruz-sihalari-icin-bir-firmayla-sozlesme-imzalandigini-ilk Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: serkan - 13 Haziran 2018, 05:12:39
Atölye deki CMM ölçüm cihazına palet filan yaslamaları komik olmuş. Klimanın rüzgarı bile cihazın ölçümünü etkiliyor

Ama dikkat ettiyseniz numaralar yaziyor  sütünlarda. Buda CMM  aletinin yeni kuruluyor dikkat edin  masasi bile Yok  ortada. Mesajı Paylaş

Bi tuhaf duruyor diyordum, kanatçıkları yok yav.

Aslında böyle aerodinamik değilde daha etkileyici görselliğe sahip olan bir iha yapsalar. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: BlackHawk89 - 13 Haziran 2018, 10:17:48
Bi tuhaf duruyor diyordum, kanatçıkları yok yav.

Aslında böyle aerodinamik değilde daha etkileyici görselliğe sahip olan bir iha yapsalar.

Yunusa veya balinaya veya o tarz bir balığa benziyor. Mesajı Paylaş
Savaş Var Denildiğinde Biz;

Alıntı yapılan: Amaruk - 13 Haziran 2018, 00:24:43
Bunu TAI´nin işi değil miydi  ???

Arka tarafta 8 tane tb2 gövdesi var  :D Mesajı Paylaş

Akıncı İHA taşıdığı yük ve irtifa ile bize kulvar attıracak.
Üzüldüğüm konu sosyal medyada konusunda uzman gördüğüm ve takip ettiğim abi ve ablalarımızın olayı kişiselleştirip gereksiz eleştiri polemiğine girmesi. SAR radarı yok, Tipi bozuk, İhale niye olmadı, secim yatırımı .. tamam paylaşım zamanlaması bende de bu algıyı oluşturdu lakin böyle bir sisteme gerçekten ihtiyacımız var. Düşünsenize 4x 500 lb Teber taşıyor. Belkide F-16'ları kaldırdığımız bazı operasyonlara bile gerek kalmayacak.

Bu durumda ivedi bir şekilde projeyi hayata geçiren firma bence tebrik edilir. ilk teslimat tarihi bana çok iyimser geldi. Mesajı Paylaş
DÜNYADA BÜTÜN GERCEKLER 3 MERHALEDEN GECER.
1. iLK BAÞLARDA HAFİFE ALINIR ÖNEMSENMEZ
2. ARKASINDAN ÞİDDETLİ BİR DİRENİÞ VE BASKIYA UĞRAR.
3. EN SON TAM BİR DOĞRU OLARAK KABUL EDİLİR..

CATS, uydu bağlantısı ve motoru hazırsa teslim tarihi gerçekçi. Bir altyapı oluşmuşsa, boyutu büyütmek pek bir şeyi değiştirmiyor. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz