Akıncı İHA Projesi

Başlatan Tuco, 10 Temmuz 2016, 11:29:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Konu açılmışken Haluk Bayraktar açıklamalarına dikkat etmeli bence, Hindistan konusundaki. Ülke çıkarlarımız önemli, 2 milyar dolarlık gemi yaptığımız ülke.

1 milyarlık ülke, yok sayamazsınız. Yarın bir belki nükleer reaktör, belki toryum reaktör, yazılım, savunma sanayi konusunda işbirliği yapacağız. Dünyanın ne getireceği belli olmaz yani, şirketini bu sözler ile bağlamamalı.

En iyisi Baykar'ın başına bir Ceo bulmaları, kendileri patron mevkinde olması, isterlerse siyaset içinde devam etmeleri Mesajı Paylaş

Sana bir beğeni puanı veriyorum on numara eleştiri olmuş. Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Haluk Bayraktar , Hindistan'a ne dedi ki... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan1976 - 16 Ekim 2022, 14:12:22
Haluk Bayraktar , Hindistan'a ne dedi ki...

Alıntı Yap"Hindistan'a S/İHA satmayız"
Baykar'ın Pakistan'a komşu olan Hindistan'a S/İHA satmayı düşünüp düşünmeyeceği sorusuna Bayraktar olumsuz yanıt verdi. Þirket prensibi olarak 'savaş vurgunculuğuna' ya da çatışmada iki tarafa da silah satılmasına karşı olduğunu kaydeden Bayraktar, "Önceliğimiz stratejik ilişki içinde olduğumuz kardeş ülkeler, müttefikler, NATO üyeleri ile yeteneklerimizi paylaşmaktır. Azerbaycan, Pakistan, Ukrayna gibi ülkeler önceliğimizdir."
Kaynak: https://haber.aero/savunma/haluk-bayraktar-tayvan-ve-hindistana-siha-satisini-degerlendirdi/
Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Abd kendi mütefiki bile olsa hatta nato üyesi bile olsa dilediğine silah satıyor dilediğine satmıyor onlar profesyonel oluyor bizmkiler ulusal çıkarlarımız gereği satmayınca amatör oluyor. Mesajı Paylaş

Böyle bir amatörlügu Amerika bile yapmazdi. Hala savaşan ülkelerin ikisini de kimse silah satmaz hatta aynı silahı satmazdı. Ya birine satarsın ya da ikisine de satmazsin arası yok bunun. Mesajı Paylaş
Þehit Piyade Yarbay İlker Çelikcan. Saygı ve Rahmetle.

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 16 Ekim 2022, 15:41:32
Alıntı yapılan: serkan1976 - 16 Ekim 2022, 14:12:22
Haluk Bayraktar , Hindistan'a ne dedi ki...

Alıntı Yap"Hindistan'a S/İHA satmayız"
Baykar'ın Pakistan'a komşu olan Hindistan'a S/İHA satmayı düşünüp düşünmeyeceği sorusuna Bayraktar olumsuz yanıt verdi. Þirket prensibi olarak 'savaş vurgunculuğuna' ya da çatışmada iki tarafa da silah satılmasına karşı olduğunu kaydeden Bayraktar, "Önceliğimiz stratejik ilişki içinde olduğumuz kardeş ülkeler, müttefikler, NATO üyeleri ile yeteneklerimizi paylaşmaktır. Azerbaycan, Pakistan, Ukrayna gibi ülkeler önceliğimizdir."
Kaynak: https://haber.aero/savunma/haluk-bayraktar-tayvan-ve-hindistana-siha-satisini-degerlendirdi/

Teşekkürler Mesajı Paylaş

Pakistana herşeyi satarım pakistan bizim her durumda müttefikimiz olan bir ülke azerbeycandan sonro tek koşulsuz mütefikimiz ve nükleer bir güç ve bizimde o teknolojiyi transfer etttiğimiz tek ülke galiba bazı arkadaşlar ya çok saf yada gerççekleri göremeyecek kadar kör olmuşlar. Mesajı Paylaş

Pakistan ile neden kardeş ülkeyiz bilen var mı. Kurtuluş savaşında altın gönderdikleri için değil onu baştan söyleyim.  Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Alıntı yapılan: re - 22 Ekim 2022, 19:10:10
Pakistan ile neden kardeş ülkeyiz bilen var mı. Kurtuluş savaşında altın gönderdikleri için değil onu baştan söyleyim.
Ümmetçi ideoloji başka ne olacak ki. Ayrıca ne pakileri ne afganları kardeş olarak görmüyorum ben, sen kimsin diyebilirsiniz ;D sadece sevmediğimi belirtmek istedim. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz