Akıncı İHA Projesi

Başlatan Tuco, 10 Temmuz 2016, 11:29:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Abi ben değil de başkası yazsın diye bekledim. Çok gereksiz bir iş oldu bayrak işi. Sen zaten şovun kralını yapmışsın. Yüzbinlerce kişi seni izlemiş. Youtube'da canlı video işini bir nebze anlarım, belki birileri görür bir şeyleri diye paylaşmış olabilir Anadolu Ajansı ama bu bayrak işi çok gereksiz oldu. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: putty - 20 Mayıs 2024, 14:05:29
Bir ergen in video kurgusu da olabilir ama gerçekten Akıncı görevi bitip dönünce Türk bayrağı çizdi ise çok fuzuli arabeks olmuş hem medeni değil hemde adamlar yas tutarken bunu yapmak ayıp hemde para yani suyla çalışmıyor devletin emaneti araç. Benim edebime böyle şeyler gereksizdir medenice değil bence. Bir Alman işi bitip dönünce bayrak çizmek aklına gelmez mesela. Abartıyor muyum bilmem ama ben utandım görünce. Bayramda çizsin keyfide çizsin ama komşu ülkenin cumhurbaşkanının yanmış cesedini bulup ülkeye dönünce şenlik yapmak nedir anlamadım

Her tarafa cekilecebilecek, her türlü yorumlanabilecek bir iş,  bende anlamadım...

BBCye bile haber olmuş...

Gereksiz...

Mesajı Paylaş
What is steel compared to the hand that wields it?

Ne var bunda, erkek organı çizmemiş ki.
Görevini başarıyla yapmış, ülkein simgesini çizmiş.
Her taşın altından dinozor aramaya gerek yok... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SH - 20 Mayıs 2024, 12:02:13
Alıntı yapılan: serkan1976 - 20 Mayıs 2024, 11:24:57
Düşen helikopterin modelini göremedim yazan oldu mu?

Serkan Hocam buyur:

https://x.com/OSPSF/status/1792293720014156239

İranlılar da Amerikalıları sorumlu tutuyor. Yedek parçaları vermedikleri için 30 senelik helikopterleri bu şekilde kullanmak zorunda kaldıkları için suçluyorlar.

Alıntı YapHelicopter used by Iranian President that crashed today was a 30 year old Bell 212 helicopter, manufacture year 1994. Registration 6-9207, Manufacturer Serial Number 35071. Image shown is the same aircraft in earlier camouflage during Iranian Air Force use.

Bell 212  ... Teşekkürler 👌 Mesajı Paylaş

Türkiye-Azerbaycan-İran oluyor arada sırada böyle. Onlar bir Aliyev'i KNT artıkılına alıyorlar, sınırda tatbikat yapıp Ermeniye silah göndermeye kalkıyorlar. Bizimkiler sınırda tatbikatla, F-16 kaydırma ile cevap veriyorlar. Persler, Azeri Büyükelçisini vurduruyorlar vs vs. Garip bir ilişki . Dalgalanmalarla, elenselerle, dengeye girecek zamanla veya birden fırtınalar estirebilecek.  Mesajı Paylaş

Bir ergen in video kurgusu da olabilir ama gerçekten Akıncı görevi bitip dönünce Türk bayrağı çizdi ise çok fuzuli arabeks olmuş hem medeni değil hemde adamlar yas tutarken bunu yapmak ayıp hemde para yani suyla çalışmıyor devletin emaneti araç. Benim edebime böyle şeyler gereksizdir medenice değil bence. Bir Alman işi bitip dönünce bayrak çizmek aklına gelmez mesela. Abartıyor muyum bilmem ama ben utandım görünce. Bayramda çizsin keyfide çizsin ama komşu ülkenin cumhurbaşkanının yanmış cesedini bulup ülkeye dönünce şenlik yapmak nedir anlamadım

℅100 haklısın keşke bu haber asparagas çıksa.. Birde şu var bizimkiler istihbaratta toplamıştır hazır girmişken Mesajı Paylaş

Geçici olarak İran Devlet Başkanı olan Muhammed Muhbir Humeney ile arası çok yakın ve en az Raisi kadar batı karşıtı olan adam. Geçen sene Moskova'ya bizzat kendisi gelerek silah antlaşması imzalamıştı, İHA, jet uçağı, teknoloji transferi vs gibi alımı için. Eğer Devlet Başkanı seçilirse dostlarına daha yakın, düşmanlarına Raisi'yi mumla aratacak olan birisi diyebiliriz. Gelecekte Rusya'ya daha çok silah satan, ülkesini de silahlandıracak olan radikal kimliğe sahip.

Raisinin ölümüne batı da sevinçten şampanya patlatmıyor, tedirgin yaklaşıyor. Mesajı Paylaş

+1

Ben olsam İran üzerinde ay-yıldız çizerdim. Mesajı Paylaş

Sevgili erdemli putty; dün zaten bayramdı.. 19 mayıs milli bir bayramımız.. hazır kalkmışken bayrak çizip kutlamış ekip kendince ne var. Toplasan ekstradan yaktığı 8-10 litre yakıttır. Hem tarihi bir başarı da var kutlamak hakları.

Ayrıca almanya ne çizecek ki? 3 Düz çizgi mi? 
Mesajı Paylaş

Bu yapılan bizim devlet ciddiyetimize hiç yakışmadı. Zaten bizim kabiliyetimizi bütün ülkeler yakinen izleyip not ediyor. İç kamuoyuna yönelik yapıldığını düşünüyorum. Son zamanlardaki devlet geleneklerinden uzaklaşmanın ve kurumlardaki çürümüşlüğün tipik bir tezahürü oldu maalesef Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz