FETÖ

Başlatan EfsaneANKA, 15 Temmuz 2016, 23:50:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ABD'ye Gülen için ikinci başvuru

Türkiye'den yeni Fetullah Gülen hamlesi...

Adalet Bakanlığı, Türkiye'deki darbe girişiminin Fetullah Gülen'in organizasyonu olduğunu kanıtlayan ayrıntılı bilgilerin de içinde olduğu bir dosya daha gönderdi. ABD makamlarından bu dosyadaki bilgiler çerçevesinde Gülen'in iade işlemlerine kadar tutuklanması istendi.

http://www.hurriyet.com.tr/abdye-gulen-icin-ikinci-basvuru-40178734 Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Hukumetin ussu kapatma istegi hicbir mantiga sigmiyor. Yiyorsa Incirligi kapatsinlar! Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Nutuk - 02 Ağustos 2016, 15:53:06
Hukumetin ussu kapatma istegi hicbir mantiga sigmiyor. Yiyorsa Incirligi kapatsinlar!

Hocam siz hangi taraftansınız? Haaa banane diyorsanız madem, tarafsız olun. Ayrıca yiyorsa miyorsa yakışıyor mu? Mesajı Paylaş

Ben Turkiyenin tarafindayim!

Akkinci ussu nu kapatmak da ne demek? Ha orada darbeciler vardir, hay hay ayikla gonder ama Turkiyenin savunmasinda belkemigi olan bir ussu kapatmak da ne oluyor?

Asil siz hangi taraftansiniz? Mesajı Paylaş

Akıncıları kapatacakları kadar İncirlik ve İzmirdeki nato üssünü kapatsalar he birde Malatya'daki radar üssü
birde unutmadan arkadaşlar Türkiye direk olarak Usa karşısına alamaz yanına Rusya ve İranı alsa bile kafi değil, onun için 5 - 6 sene daha sabretmeliyiz daha güçlü ve bağımsız savunma sanayi, ekonomi ve yetişmiş devlet kadroları için Mesajı Paylaş

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Alıntı yapılan: Nutuk - 02 Ağustos 2016, 17:16:36
Ben Turkiyenin tarafindayim!

Akkinci ussu nu kapatmak da ne demek? Ha orada darbeciler vardir, hay hay ayikla gonder ama Turkiyenin savunmasinda belkemigi olan bir ussu kapatmak da ne oluyor?

Asil siz hangi taraftansiniz?

+1

Pire için yorgan yakılır mı? Yakılırsa bu bütün yorganlar için geçerli olmalı!

Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 02 Ağustos 2016, 20:24:05

Bu defa doğru demiş.

Aynen:)
Kırk yılın başında; en azın bir tanecik de olsa doğru laf etmekte fayda var. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz