H-20 Çin'in Yeni Uzun Menzilli Bombardıman Uçağı

Başlatan SKYWOLF, 04 Ağustos 2016, 00:23:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bence görünmezlik kriterlerini sağlıyorsa, süpersonik ise, o yük kaldırma değeri menzil müthiş... Sonuçta Pakistan'ın uçağı şıkır şıkır uçuyor, uçuculuğunda bir problemi varmı duymadık.... Mesajı Paylaş

Çin uçak yapmayı öğrendiğini, bu alandaki rüştünü ispat ettiğini her halde kanıtlamıştır bu tür sorgulayıcı şeyler yorumlar yapmamak gerek artık. Yapacağız dedilerse yaparlar Mesajı Paylaş
beğen

Türbin kanatçıkları derken neyi kasdettiğinizi anlamadım. Mesajı Paylaş

beğen

Blisk dediğiniz şey türbin blade leri sanırım. Mesajı Paylaş

bu kadar anlamayacak ne var yahu savunma forumunda jet motorun kanatçığı blisk i osu busu dedik işte jet motoru mühendisimiyim ben radar sinyali motorun nesine çarpar başka. Mesajı Paylaş
beğen

Kusura bakmayın ben sadece işin doğrusunu öğrenmeye çalışıyorum.Ayrıca radar sinyalleri motorun kompresör, yanma odası vb. Bölümlerinede çarpabilir. Neyse uzatmayayım en iyisi  :D Mesajı Paylaş

IRK, DİN, DİL, MEZHEP ÖNEMLİ DEĞİLDİR ÖNEMLİ OLAN BU ÜLKE İÇİN YAPTIKLARINDIR

Çok şık, ben çok beğendim... birde iki motorun arasını birleştirip yakıt deposuda konabilir.... Mesajı Paylaş

Çin merkezli Aviation Industry Corporation of China (AVIC) firması, yeni geliştirdiği ''hayalet'' (radarda görünmezlik özelliğine sahip) bombardıman uçağını çok kısa bir zaman içerisinde tanıtacak. Görüntüdeki uçağın H-20'ye benzerliğine dikkat çekmek gerekir.
kaynak:@TAHsavunma
Mesajı Paylaş
TURK OGUZ BEGLERİ BUDUN EÞİDİN. ÜZE TENGRİ BASMASAR , ASRA YİR TELİNMESER , TÜRK BUDUN , İLİNGİN TÖRÜNGÜN KİM ARTATI UDAÇI ERTİ ?

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz