Fırat Kalkanı Operasyonu

Başlatan SKYWOLF, 24 Ağustos 2016, 10:52:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sizlere fazla tatlimi geldim yoksa, özürdülerim biraz aci biber vereyim ozaman.

Trmilitary sitesine göz attim firat kalkani hareketi yorumlarina.

Üyeler önce hizli baslamis, övgü üstüne övgü, amigo ve goygoycular tarzi.

Sonra sehit haberi gelince, çöküse gecmis Arkadaslar, yok hazirlik yokmus, yok ösoya yeni bot ve kamuflaj parasi ödemisiz vergiyle, yok bazilari yandaslarini besliyormus, yok 3.ncü köprüye millet fazla seviniyormus,... Inanin gercekten utaniyorum bu devrin Türklerinin gösterdigi davranislardan. Bir zamanlar biz kara fatmalarin, seyit onbaşlarin ve sütçü imamlarim torunuyduk. Onlar gik çikarmadan şehit oluyordu. Ayni 15 Temmuzda tanklari elleriyle durduran Kahramanlar gibi.

Özümüze geri dönüyoruz. Batili hayranliği kabusu bitmiştir. ABD bunu öngördügü icin darbe yapmaya kalkisti ve Terröristleri saliyor üzerimize, ama bu saatten sonra nafile. Mesajı Paylaş

Malesef yine göz göre göre şehit verdik!
Yine sorumlular geç kaldı!

Alıntı yapılan: Tuco - 25 Ağustos 2016, 16:39:32
Offf of zırhlılar çok açıktalar,ne ERA ne slat hak getire, Allah korusun bunun gibi videoların rpg'lisini atgm'lisini görmekten çok korkuyorum önümüzdeki günlerde...

https://twitter.com/Dalatrm/status/768779295162560512/video/1

Arazi yapısı gereği tanklarımız çok açıktalar. Görev yapan tanklarımızın zırh koruması gelişmiş tanksavar füzelere karşı yeterli değil! Karşımızdaki düşmanlarda da bu tip füzeler bulunuyor. Daha güçlü zırh korumasına sahip tanklarımızı kullanmalıyız ve mevzilenmeleri bu tip saldırılara karşı zor hedef olacakları şekilde olmalı. Termal kameralar ve askarad gibi sistemlerle olası tehditleri hızlı bir şekilde tespit edebilmeliler! Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

En guncel harita oldugu soyleniyor. Mesajı Paylaş

Mevcut en son hali ile o çıkıntının fırat la arasındaki kısımda alınmış

http://mideast.liveuamap.com/ Mesajı Paylaş
beğen

M-60lari fazla dert etmeyin. Gelecek sene Altay Tank seri üretime geciyor. Ilk Seri üretim Altaylar önce Egitim Taburlarina verilir ordanda Mürettebat ile birlikte Suriyeye gecer. En gec 2017 basinda Altay Suriyede olacak.

Birde arkadaslar hazirlik yapilmadi diyor, gözünüzü iyice acin, hersey icin hazirlik yapilmistir coktan.

milli Manpads bile hazirlaniyor, ÖSOnun ellerine verecegiz Rus, Suriye Ucaklarini indirecekler. Ruslar bizim dostumuz felan degildir. Ruslar 14 Harb yaptigimiz bir düsmandir. Ruslarin asil amaci Türkiyeyi hazirliksiz yakalamak, ama istedikleri gibi olmayacak. Mesajı Paylaş

Israil Hava Kuvvetleri bu Linkteki Vidyoda Suriyede Ortaokula Netronbombasi atiyor.

Iyice bakin ve savasta oldugumuz Israil Ogullarini taniyin.

Evet öldürmeyi cok iyi biliyor Israil, ama Allah´in cezasi Türkün celik pencesi ile verilecek onlara. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Ultron - 28 Ağustos 2016, 14:40:22
M-60lari fazla dert etmeyin. Gelecek sene Altay Tank seri üretime geciyor. Ilk Seri üretim Altaylar önce Egitim Taburlarina verilir ordanda Mürettebat ile birlikte Suriyeye gecer. En gec 2017 basinda Altay Suriyede olacak.

Birde arkadaslar hazirlik yapilmadi diyor, gözünüzü iyice acin, hersey icin hazirlik yapilmistir coktan.

milli Manpads bile hazirlaniyor, ÖSOnun ellerine verecegiz Rus, Suriye Ucaklarini indirecekler. Ruslar bizim dostumuz felan degildir. Ruslar 14 Harb yaptigimiz bir düsmandir. Ruslarin asil amaci Türkiyeyi hazirliksiz yakalamak, ama istedikleri gibi olmayacak.

Böyle saçmalamaya devam edersen forumdan tekrar uzaklaştırılırsın bilesin! Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Oso nun ypg den elegecirdikleri.
Soylede bir sosyal paylasim siteleri var
https://mobile.twitter.com/huseyinbozan
http://syria.liveuamap.com Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 28 Ağustos 2016, 15:08:05
Alıntı yapılan: Ultron - 28 Ağustos 2016, 14:40:22

milli Manpads bile hazirlaniyor, ÖSOnun ellerine verecegiz Rus, Suriye Ucaklarini indirecekler. Ruslar bizim dostumuz felan degildir. Ruslar 14 Harb yaptigimiz bir düsmandir. Ruslarin asil amaci Türkiyeyi hazirliksiz yakalamak, ama istedikleri gibi olmayacak.

Böyle saçmalamaya devam edersen forumdan tekrar uzaklaştırılırsın bilesin!

Öyleyse ozaman beni sikayet etmek isteyen o sahisa bir sözüm var. Ben Paranoyik Shizophren hastasiyim, Raporum var, istedigi Kadar sikayet etsin, sonuc alamaz!!! Kendisini rezil etmesin, komik tehditlerle.  ;D Mesajı Paylaş

Operasyonda ZMA'ları kullanıyoruz ama elimizdeki ZMA miktarı gerçekten çok az.Þu operasyonda Tulpar'ı görmek isterdim.30 mm top'lu versiyonunun yanında 105 veya 120 mm topu olan bir versiyonu da  olsa fena olmazdı.Tankları sokmak zorunda kalmazdık operasyona. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz