Battlefield 2 online

Başlatan Reconnaissance, 11 Haziran 2009, 00:22:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Değil de Crack felan hepsini yaptım
Single oynuyorum yani sorun yok :)

Online için Serial mı lazım?
yada online nasıl oynucaz
HAMACHİMİ XFİRE denmi ? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: dreamlistan61 - 07 Aralık 2009, 16:23:38
Değil de Crack felan hepsini yaptım
Single oynuyorum yani sorun yok :)

Online için Serial mı lazım?
yada online nasıl oynucaz
HAMACHİMİ XFİRE denmi ?
X fire servisleri olduğunu biliyorum,tam kesin konuşamayacağım çünkü ben hiç internet üzerinden BF2 oynamadım.
X fire da nasıl Call of Duty oynadığımı söylersem belki bir fikir oluşabilir.
Call of Duty Modern Warfare I
Punkbuster
Patch 1.4 (en son 1.4 çıkmıştı)
X fire

Bunar olduğu zaman girebiliyordum.

teşekkürler.. Mesajı Paylaş

1.41 versiyona filan gerek yok.oyunu normal şekilde kurun.oynarsınız online.ekstra'dan hiçbirşey lazım değil online için.ben hergün oynuyorum.serial problemi çekerseniz yardımcı olurum. Mesajı Paylaş

Ben akıllısı normal bf2 mi sildim deluxe indirdim onda da patch olduğu için girmiyor :) bu yüzden oynamıyorum indirmeye de eriniyom :) yaza doğru alırım bitane orjinal patch lıda oynarım patchsızda Mesajı Paylaş

Orjinal birşey alınacaksa MW II dir.Başkası yalan al.Daha crack bekliyorum :/:/ Mesajı Paylaş

Ne kadar uğraştıysamda bir türlü 1.41'e kadar yükseltemedim. Her türlü yardımınızı 4 gözle bekliyorum. Mesajı Paylaş

Yükseltememenin birçok nedeni olabilir.

1-Oyunu Sıfırdan Kur ve hiç Crack yapma patch yaptıktan sonrada 1.41 crack yap.
2-Oyunun bozuk olabilir bu sebepten dolayıu bende bi müddet kuramamıştım yenisini indirmeni tavsiye ederim. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz