Havacılık Kaza/Kırım ve Kayıplarımız

Başlatan Felix, 24 Mart 2009, 20:38:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayın cyctec,altını çizdiğiniz ifadede KKTC'deki Annan Planına istinaden bir anımsatma vardır.Bunda sizi rahatsız edecek bir şey yoktur.Bununla beraber iletide maksadını aşan bir şey olduğunu düşünmüyorum.Eğer istemeden böyle bir etki yarattı isem mazur görünüz.
SAYGILARIMLA. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: taşra - 28 Haziran 2012, 08:40:55
Sayın cyctec,altını çizdiğiniz ifadede KKTC'deki Annan Planına istinaden bir anımsatma vardır.Bunda sizi rahatsız edecek bir şey yoktur.Bununla beraber iletide maksadını aşan bir şey olduğunu düşünmüyorum.Eğer istemeden böyle bir etki yarattı isem mazur görünüz.
SAYGILARIMLA.

üzerime alındım, imayı anlamadım. pardon Mesajı Paylaş
Eğer bir Türk devleti olmasaydı mutlaka yaratmak gerekirdi.
( THIERS )

Mevcut iktidar göreve geldiğinde terör azalmamıştı (yapılan fiili eylem açısından azalmıştı ama bitmemişti) aksine sadece hücreler uykuya dalmıştı. Bunun sebebi ise mevcut iktidarı ellerinde oynatmak isteyen (AKP sempatizanlığı ile alakası yok sadece kişisel görüşüm ve yandaşta değilim, yorum yaparken dikkate alın lütfen) AB(D), İsrail suratlarında patlayan tokatlardan sonra uyuyan hücreleri bilerek ve isteyerek uyandırınca Taşeronluk yapan örgütte uykusundan uyandı.

Bunların tek bir amacı vardı o da enerjinin vanasını Türkiye'nin eline vermemekti ama o tren kaçtı. Mesajı Paylaş

-The truth is out there

2002-2003 de ABD nin terör savaşı patlak verdi ve dengeler değişti ana neden bu yukarıda bahsettiğiniz her şey bunun alt etkileri domino etkisi her şeyi apk li de değilde ergenekona bağlamazssak iyi olur...ayrıca 2 günde 2 ayda biter diyenlere de sadece internette pkk ve geçmişi ile 15 dakikalık bi sörf tavsiye ediyorum..tabi mbi de açılım savsatasını ve haddiden ziyade kibar tabirle diyim toleransımızı...

Yoksa bura bu pesimist tartışma sabaha kadar devam eder bi sonuçta çıkmaz

ve ayrıca Beyler siz bilirsiniz ama konu başlığı düşürülen f-4 müz terörle ilgili konular var. gerekirse sky paşam konuyu oraya taşısan da biz ordan devam etsek iyi olur gibi...menemeni çok severimde burda olmadı gibi mi ne?

Mesajı Paylaş

Uyuyan hücre falan yoktu. Örgütten çözülmeler tavan yapmıştı. Liderleri paketlenip zindana tıkılmış, binlerce arkadaşı öldürülmüş teröristler örgütten kaçıyorlardı. Pkk dağılıyor, sempatizanları azalıyordu. Tam bu noktada bitirici vuruşu yapmamız gerekiyordu. Ama biz bunu yapmadık. Bunun yerine ne yaptık. Açılım masalıyla pkknın siyasal harekete dönüşmesine, eskisinden de fazla sempatizan kazanmasına neden olduk.  Kimse bahaneler uydurmasın.

Bunca senedir başımıza bela olan terör örgütünün nerelerde beslenip eğitildiği açık bir şekilde bellidir. Burnumuzun dibinde senelerdir varlığını sürdüren bu örgüte karşı meşru müdafa hakkımızı hiçbir şekilde kullanmıyoruz da, kendi kendimize başımıza dert açmak istercesine Suriye ile uğraşıyoruz. Bu nasıl bir mantık? Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

... Arkadaşlar Hükümetten Yapılan '' SERT '' Açıklamalara Aldanmayın ( Bence Hiç Sert Ve Yeterli Değil ) Eğer Kararlı Bir Adım Atmak İstiyorsanız Bunun İlk Adımı Suriye'ye Giden Elektiriklerin Kesimi Ve Suriye'yi Karanlığa Gömmektir , Bunu Dahi Yapamayan Siyasi İradeden Fazla Bir Beklentide Bulunmayın Mesajı Paylaş
''  İntikam'ın Kanlı Olanı Makbüldür !!! ... ''

Hükümet mevcut durumda Suriye konusunda yapabileceğini yaptı bunun bir ilerki aşaması mislllemedir ve bu da türkiyeyi direkt bir savaşın içine çekebilir... Resime geniş açıdan bakarsanız bir çok ülke esadın gitmesini istiyor ve bunu bir taşerona vermek istiyor neden biz olalım...

Diyeceksiniz adamlar uçağımızı düşürdü açıklama ne diyor "bundan böyle uluslar arası angajman kurallarını uygulamayıp sınır bölgemde tehdit olarak algıladığım tüm kara deniz vehava unsurlarını ( Suriyenin) hedef olarak algılayıp ateş açaçam" dedik.....icraat diyeceksiniz onu bekleyip görecez

Kuzey ırak ve pkk mevsuna gelince "kurda sormuşlar ensen neden kalın demişki HER İÞİMİ KENDİM GÖRÜRÜM" sen eğer bu şerefsizler 2003 den beri bu kadar sınır karakolunu vurduktan sonra hal daha sınır ötesine gitmez ve oranının tozunu attırmazzsan işi ordaki barzaniye havale edersen ki çok da umurunda değildir. her yaz 8-12-25 şehit veriri 1 hafta milletçe bağırıp sonra magazin haberleri ve survavirden devam edersin...üstüne üstlük elin teröristini haburda düğün dernekle karşılayıp adamları hep bütün havaya sokarsan sonuç kaçınılmaz olur

Suriyeye verilen tepki yapılması gereken arkadaşlar daha fazlasının sonuçlar kestirilemez ama pkk konusundaki siyasi gevşeklik laçkalık ve umursamazlık mavi marmara çuval olayı ve nihayet f-4 olayı insanımızda ve tabi forum ahalisinde hükümete karşı ister istemez bir güvensizlik ve hatta öfkeye neden oluyorki bu da gayet doğal

e nihayet yürütmenin başı hükümet ise son 10 yıldır da aynı adamlar hükümetse kime isyan edeceksin ki bu memleketin çocuğu olarak Mesajı Paylaş

Suriye'ye misilleme derken şimdi kalkıpta bu düşürme olayının asıl failleri dururken, Suriye gibi iç savaş yaşayan bir ülkeye ne tür misilleme istiyorsunuz!!! Bu tür misillemeler sıcağı sıcağına verilmez. Olay soğur aradan birkaç ay geçer ondan sonra sadece diğer ülkelerin istihbarat kurumlarının bilebileceği şekilde havaalanını mı uçuruyorsun, fabrikasını mı yakıyorsun, önemli bir şahsiyeti infaz mı ediyorsun orası artık o günkü halet-i ruhiyemize kalmış cevabını o şekilde verirsin. Kalkıpta "uçak uçur git radarı bombalasın" dersen bir kere avuçlarını ovalayan ağababalarının ekmeğine yağ sürmüş olursun. Biraz sabredersen bir kaç ay içerisinde gerekli cevap en ağır şekilde verilecek zaten.

Ha bu beni doyurmaz, benim gazım alınmalı!!! Bunun için de askeri operasyonu derhal yapmalıyız dersen o zaman da kaybeden sen olursun. Başrol statüsünde iken figüran olur çıkarsın. Milletin gazı alınacak diye de kusura bakmayın ama ateşten gömleği kimseye giydirmeye hakkınız yok.

(Bu yazılar savaş çığırtkanları içindir lütfen herkes üstüne alınmasın) Mesajı Paylaş

-The truth is out there

Alıntı yapılan: Türkistan - 28 Haziran 2012, 13:07:12
... Arkadaşlar Hükümetten Yapılan '' SERT '' Açıklamalara Aldanmayın ( Bence Hiç Sert Ve Yeterli Değil ) Eğer Kararlı Bir Adım Atmak İstiyorsanız Bunun İlk Adımı Suriye'ye Giden Elektiriklerin Kesimi Ve Suriye'yi Karanlığa Gömmektir , Bunu Dahi Yapamayan Siyasi İradeden Fazla Bir Beklentide Bulunmayın

Bizim suriye halkı ile problemimiz yok. hatta suriye halkının buyuk bir çoğunluğu ile kültürel ve tarihsel yakınlıklarımız var.

bahsettiğiniz tepkiler sadece bazılarının ekmeğine yağ sürer.

ama unutmayın: acımasızca eleştirdiğiniz hükümet dünya ekonomik dengelerinin değiştiği , taşların yerlerinden oynadığı bir zaman diliminde hükümet ediyor.

unutmayın bu uçak olayı;

-ülkemizin iç ve dış siyasi dengelerini
-ekonomik çıkarlarımızı
-geleceğimizi ve medeniyetimizi hedef alıyor

kimin eli kimin cebinde belli değil. bu su durulmadan ülkemiz bunun karşılığını açık olarak vermiyecektir. ama bu olayın kapandığı anlamına gelmez. belki 1 belki 6 ay belki 2 sene sonra alttan verilen yanıtların yanında açık ve milli dugularımızı okşayacak cevap verilecektir.

bazı kişi ve kişilerin milli meseleleri iç politik dengeler açısından değerlendirmesini abes görüyorum

Mesajı Paylaş
Eğer bir Türk devleti olmasaydı mutlaka yaratmak gerekirdi.
( THIERS )

Arkadaşlar herşey bir yana bu kadar konuşmamızı dışa bağımlığımıza bağlıyorum.

BM ye üye olmamızdan ve hukuk kanalında çözüm bulamadığımızdan BM ye ödediğimiz paralar bizde kalsaaaaaa,

İthalat azalsaaaaaaaaa,

türkiye nin parasının büyük oranda gittiği petrol ve doğal gazı biz çıkarsakkkkkkkk (iran,azerbaycan ve rusya da olan doğalgaz türkiyede olmaması çok garip değil mi ? petrolden bahsetmiyorum bile )

savunma sanayindeki atılımları çok daha ileri götürürdük diye düşünüyorum biz bence hatayı şurda yaptık komşularımızı çok iyi takip edip onlardan daha güçlü silah yapamadık..

bugün görüyoruz ki füze sıkıntımız var...

yarın rusyaya kafa tutmamız için düşünsenize ne kadar çok sıkıntımız çıkacaktır... ?

Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz