Havacılık Kaza/Kırım ve Kayıplarımız

Başlatan Felix, 24 Mart 2009, 20:38:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: cyctec - 02 Temmuz 2012, 22:08:40
Alıntı yapılan: Ateş - 02 Temmuz 2012, 21:28:24
Alıntı yapılan: cyctec - 02 Temmuz 2012, 15:36:48
atılgan ve zıpkının yanında birde erzurum cirit ekibi olsa tamam olacak ama onun yerine bazıları s 300 istiyor!
rezalet ki ne rezalet.
Düşman asıl Atılgan ve Zıpkın'dan korksun. Asıl sinsi sistemler bunlar. Uçak ısı güdümlü füzelerden uyarı alamaz. Ne yani S-300 olsa Suriye uçaklarını vurabileceğini mi zannediyorsunuz :) Adam radar uyarısını alır almaz çıkar gider radar tarama alanından saf değil ya saatlerce bekleyecek hali yok hava sahamızda. O yüzden Suriye jetleri Stinger'in ellerinden öper ;) 3.5 attıklarına eminim.
gereksiz olduğunu idda etmiyorum. sadece atlgan ve zıpkının yetersiz olduğunu ima ediyorum.
Rezalet falan deyince gereksizmiş gibi bir hava oluşmuş da ondan dedim. Hem tek başlarına değiller HAWK'da var. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Ateş - 02 Temmuz 2012, 22:14:39
Alıntı yapılan: cyctec - 02 Temmuz 2012, 22:08:40
atılgan ve zıpkının yanında birde erzurum cirit ekibi olsa tamam olacak ama onun yerine bazıları s 300 istiyor!
rezalet ki ne rezalet.
Düşman asıl Atılgan ve Zıpkın'dan korksun. Asıl sinsi sistemler bunlar. Uçak ısı güdümlü füzelerden uyarı alamaz. Ne yani S-300 olsa Suriye uçaklarını vurabileceğini mi zannediyorsunuz :) Adam radar uyarısını alır almaz çıkar gider radar tarama alanından saf değil ya saatlerce bekleyecek hali yok hava sahamızda. O yüzden Suriye jetleri Stinger'in ellerinden öper ;) 3.5 attıklarına eminim.
gereksiz olduğunu idda etmiyorum. sadece atlgan ve zıpkının yetersiz olduğunu ima ediyorum.
Rezalet falan deyince gereksizmiş gibi bir hava oluşmuş da ondan dedim. Hem tek başlarına değiller HAWK'da var.

hawk da yetersiz. hem sayı hemde teknoloji olarak Mesajı Paylaş
Eğer bir Türk devleti olmasaydı mutlaka yaratmak gerekirdi.
( THIERS )

Düşman asıl Atılgan ve Zıpkın'dan korksun. Asıl sinsi sistemler bunlar. Uçak ısı güdümlü füzelerden uyarı alamaz.

Alır. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

atılgan ve zıpkının özellikleri nedir çağımıza göre iyi bir durumdalarmı ?
Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 03 Temmuz 2012, 08:08:48

Düşman asıl Atılgan ve Zıpkın'dan korksun. Asıl sinsi sistemler bunlar. Uçak ısı güdümlü füzelerden uyarı alamaz.

Alır.

Evet Alır ...
Mesajı Paylaş
''  İntikam'ın Kanlı Olanı Makbüldür !!! ... ''

Eğer MWS (füze ikaz sistemi) sistemi yoksa alamaz. Isı güdümlü füzeleri bu kadar tehlikeli yapan da budur zaten, pasif güdümlüdürler; hedeften yayılan enerjiye kilitlenirler. Aktif bir yayınım yapmadıkları için de tespit edilmeleri için çok özel sistemler gerekir. Mesajı Paylaş

... Peki Sayın Orko , Suriye'nin Modernize Edilmiş Mig-29'lardan Hariç Diğer 70'li Yıllardan Kalan Suriye Uçaklarında Bu Sistem Varmıdır ? Bildiğim Kadarıyla Suriye Envanterindeki Mig-29 Hariç Hiç BirUçağa Geniş Kapsamlı Modernizasyona Tabi Tutmadı Mesajı Paylaş
''  İntikam'ın Kanlı Olanı Makbüldür !!! ... ''

Füze ikaz sistemi (MWS) ne Türk ne Suriye savaş uçaklarında bulunmamaktadır. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: orko_8 - 03 Temmuz 2012, 17:02:23

Eğer MWS (füze ikaz sistemi) sistemi yoksa alamaz. Isı güdümlü füzeleri bu kadar tehlikeli yapan da budur zaten, pasif güdümlüdürler; hedeften yayılan enerjiye kilitlenirler. Aktif bir yayınım yapmadıkları için de tespit edilmeleri için çok özel sistemler gerekir.
Ki bu sistemler çoğu ülkede yok diye biliyorum. Hem bu sistem olsa bile kilitlenince uçak uyarı alamaz anca ateşlendikten sonra alabilir diye biliyorum. Doğru muyum hocam? Bu sistem füzeleri motorlarından çıkan dumandan tesbit ediyordu galiba. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz